Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos! Most mit csináljak? (A...

Sos! Most mit csináljak? (A többi lent)

Figyelt kérdés

A kutyámra este véletlenül ráléptem.:(

Ma reggelre észrevettem hogy a kutya a farkának az egyik felét lógatja. Elhalhatotta farka?

2010. júl. 6. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Orvos többet tud mondani!
2010. júl. 6. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

El nem halt, csak eltörött, sajnos ez előfordul. Mi egyszer a cica farkára csaptuk rá a kocsiajtót :( Nem lesz semmi baja, csak kicsit bizonytalanabb az egyensúlya.

Orvosnak azért érdemes megmutatni.

2010. júl. 6. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy éjszaka alatt nem halt el a farka.

Ráléptél, eltört, irány az orvos.

2010. júl. 6. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhalni nem halt el, de eltörhetett, azért lóg a szerencsétlenen. Vidd el mindenképp dokihoz, az bekötözi, és nemsokára meg is gyógyul, reméljük. :)
2010. júl. 6. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

- Most mit csináljak: A kutyámra este véletlenül ráléptem, és ma reggelre észrevettem hogy a kutya a farkának az egyik felét lógatja?

- Vidd el orvoshoz.

- Elhalhatotta farka?

- Nem, esetleg eltört.

2010. júl. 6. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Eltört,orvooooost!!!!!
2010. júl. 6. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm "járt" így a németjuhászával (csak Ő azonnal vitte az orvoshoz), Neki azt mondta a (jó humorú) doki: Próbálja ki, milyen az ha a farkára lépnek... (pokoli fájdalom és valószínűleg "törés" is)

Minnél előbb vidd orvoshoz szegényt!

2010. júl. 6. 11:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma elviszzük majd az orvoshoz!
2010. júl. 6. 13:55
 9/9 Akiteki ***** válasza:
Eltört. Orvos meg fogja állapítani, esetleg javasol neki fájdalomcsillapítót. Mást nem tud csinálni. 1-2 hét és összeforr, csak egyenes nem lesz, de csóválni ugyanúgy tudja majd.
2010. júl. 6. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!