Milyen kutyát válasszak?
Már több kutyám is volt ezelőtt, viszont egy pár hónapja meghalt a szeretett németjuhász kutyám. Borzasztó így itthon lenni, ezért úgy döntöttünk, hogy hamarosan szeretnénk egy új kutyát. Az előző 2 kutyámat is nagyon jól neveltük, mindent megadtunk nekik(mindkettő németjuhász volt). Viszont most úgy döntöttünk. hogy valamilyen másfajtát szeretnénk, hogy még véletlen se emlékeztessen az előzőekre.
Játékos, viszont intelligens kutyát szeretnék,aki hűséges és nem elszökős típus. Az előző kutyám olyan volt,hogy szinte a tekintetével is meg tudott vigasztalni, jó barátom volt minden helyzetben. A termete igazából mindegy,viszont mindenképp a kertben tartanánk, emiatt a nagyon kicsi méretűek kilőve. Elsősorban nagy-és közepes méretűeket néztem. Mivel még nem nagyon éltem ki a kutyasétáltatás örömét(mivel túl nagy volt és nehéz volt nekem sétáltatni), ezért most az nem lenne hátrány, ha olyan fajta aki szeret sétálni. Imádjuk a kutyákat, szóval minden fajtának jó dolga lenne nálunk. Apukám meg nagyon ért hozzájuk, neki a fegyelmezés része jól menne. Eddig vagy golden retrievert néztem,vagy az akita is tetszik még. De igazából keresgélek még. Mit gondoltok, milyen kutya lenne előnyös számunkra? Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!