Milyen kutyát válasszak?
Benti kutya lenne.
Napi 5 órát tudnék vele foglalkozni
Közepes méretű
Őrző-védő
Családdal barátságos
Agility lenne a "sportja"
Magabiztos kézbe
Amit kinéztem: amstaff (ezt kéne bővíteni)
Az amstaff a legjobb választás
Staffordshire bull terrier, malinois, tradicionális shar pei, holland pásztor ami esetleg még eszembe jutott
#1 ne ajánlj hülyeséget. Az általad ajánlott kutyák nem agility fajták és nem első kutyának valóak.
Kérdező, döntened kell hogy most akkor mozgékony legyen a kutya vagy erős. Az agility-s fajták nem örző védőek, az őrzővédő fajtáknak meg nem elég az agility.
Én a mudit ajánlom, kicsi, fürge, családbarát, idegenekkel tartózkodó.
Hozzá hasonló még a puli és a pumi.
Ha jól le vannak mozgatva és eleget foglalkozol velük akkor első kutyának tökéletesek.
Hány napig akarod még ugyanazt a kérdést feltenni? Előző kérdésben leírtad, hogy akkor is staff lesz.
Amúgy hogy válaszoljak, malinois.
Airedale terrier
Sokoldalú munkakutya, őrző-védő ösztönnel, és mivel terrier alkalmas agilityre. 55-60 cm 25kiló körüli, azaz közepes, család-és gyermekbarát fajta.
Melyik csajos? A mudi, vagy a sheltie? :D
40-es, nagydarab férfi vagyok és egy szuka mudim van. Nem érzem magam csajosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!