Utólagos törzskönyvezés?
Hogy lehet hogy egy kutyának csak 1 éves korára lesz törzskönyve? Illetve addig milyen ideiglenes papírokkal lehet junior kiállításokra vinni?
Furcsa nekem, hogy miért csak 1 évesen kapott tk-t, ha jól tudom fél éves korig lehet törzskönyvezni.
Lassú a torzskonyvezes.
Ha a tenyésztő későn adja be (utolso pillanatban), akkor simán lehetséges.
FCI bejegyzett kennelt név alapján itt tudsz csekkolni:
Beírod a kennel nevét és rákattintasz az "The name includes" gombra. Ha van találat, akkor egyértelműen tenyésztő az úriember. Ha nincs, akkor vagy nem regisztrált FCI-be, ami gyanús vagy szaporítóról van szó, aki kamu törzskönyvet akar rád sózni.
A magyar kennelek nyilvántartását nem tudom hol lehet elérni, mert nekem a weboldaluk már napok óta nem tölt be. :\
Ebben a listában nincs benne.
Ennek a kutyának (kan) a kölykei egy másik kennelben lévő szukát fedezett be (ők az anya kennelnevét használják) , abból az alomból járnak most kiállításra az 1 év körüli kutyák. Most lesz újabb alom a szuka kenneljében egy másik anyától, és gondolkodom rajta, hogy rendben lenne-e ha tőlük vennék. Szeretnék kiállítási minőségű kutyát és kiállításokra is járni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!