Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adódott egy probléma. Hogy...

Adódott egy probléma. Hogy oldják meg? Több lent Elköltöztem az apukamtol A mamámhoz és apa azt mondta hogy vigyem el a kutyámat is. De a mama nem engedi hogy elhoztam, azt mondta ajándékozzam el de én nem akarom. Mit tegyek? Nem altatom el!

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

másik rokon? nagynénik, nagybácsik? másik nagyszülők?

esetleg olyan akinél ott tudod hagyni napi látogatással?

hány éves vagy? diákmunkával megkeresett pénzt a kutyára tudod fordítani..Szerintem ha meg tudod azzal beszélni ahol ott tudod hagyni a kutyát, hogy az etetést/orvost 100%ban fizeted akkor nem lehet gond...

miért nem engedi mamád? kerítés/udvar hiány? fél tőle? nagy kutya? és másik rokon / testvér nem fogad be kutyástól?

2019. ápr. 27. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem engedi mert "bepisil" de nem hiszi el hogy nem pisil be, mert szőrös . Többi rokonnak még nem adnám mert nekik nagyobb kutyája van. Az én kutyám csivava
2019. ápr. 27. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És csak a testemen keresztül adnám oda valakinek
2019. ápr. 27. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kérj tőle 3 napot.ha nem oldódik meg más megoldás kell.

miért költöztél el? a kutya miatt? mamáddal nem volt megbeszélve, hogy kutyástól fogadjon be?

2019. ápr. 27. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyit mondok hogy gyermekelhelyezés
2019. ápr. 27. 14:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Tovább?
2019. ápr. 27. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

és arra mi volt a reakciója, hogy 3napot engedjen meg..ha nem viselkedik jól akkor neki lesz igaza..nevelés kérdése az egész..

vagy amit írtam az első hsz-ban..diákmunka és a befolyt pénzből aki befogadja odaadod az ellátására..

2019. ápr. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!