Adódott egy probléma. Hogy oldják meg? Több lent Elköltöztem az apukamtol A mamámhoz és apa azt mondta hogy vigyem el a kutyámat is. De a mama nem engedi hogy elhoztam, azt mondta ajándékozzam el de én nem akarom. Mit tegyek? Nem altatom el!
másik rokon? nagynénik, nagybácsik? másik nagyszülők?
esetleg olyan akinél ott tudod hagyni napi látogatással?
hány éves vagy? diákmunkával megkeresett pénzt a kutyára tudod fordítani..Szerintem ha meg tudod azzal beszélni ahol ott tudod hagyni a kutyát, hogy az etetést/orvost 100%ban fizeted akkor nem lehet gond...
miért nem engedi mamád? kerítés/udvar hiány? fél tőle? nagy kutya? és másik rokon / testvér nem fogad be kutyástól?
kérj tőle 3 napot.ha nem oldódik meg más megoldás kell.
miért költöztél el? a kutya miatt? mamáddal nem volt megbeszélve, hogy kutyástól fogadjon be?
és arra mi volt a reakciója, hogy 3napot engedjen meg..ha nem viselkedik jól akkor neki lesz igaza..nevelés kérdése az egész..
vagy amit írtam az első hsz-ban..diákmunka és a befolyt pénzből aki befogadja odaadod az ellátására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!