Nőstény vagy kan? Melyik a jobb? mit válasszak?
Azt a leborult mindenit... meg merjem kérdezni, hogy milyen "fajta" kutya?!
Nagy tételben merek fogadni - az értelmi szinten alapján -, hogy valami pibúkutya vagy sztaffffforsííí keveréket "kaptok".
Elárulom neked - azzal egyet értve, amit az előttem szólók írtak, mert az mind helytálló -, hogy a cigánysorról megett ivartalan pitbullkeverék szukánk mindent "megizél", ami él és mozog (az értelmeseknek: nyugi, még növendék, tiltva van, de ez egy ilyen előéletű kutyánál sok időbe telik. :) ). Na ezt add össze kispajtás... érthetetlen, mi?!
14. § (15) * Az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani.
Az ivartalanítás árára van egy ajánlás az állatorvosi kamara részéről, de ettől az állatorvosok eltérhetnek. Ami biztos, hogy a kutya nemétől és testsúlyától függ, mennyibe kerül, minél fiatalabb, annál olcsóbb, és szukáknál valamivel drágább, mint kanoknál, mert szukáknál ez hasi műtét, kanoknál pedig nem.
Még ezt ajánlom olvasnivalónak:
Szerintem itt senki sem beteg, én legalábbis, köszönöm szépen, jó egészségnek örvendek.
Na viccet félre téve, igen, a rokonod szaporító. Nincs bejegyzett kennelneve, nincsenek szűrések, nincsenek papírok, nincs semmi. Egy utolsó mocsok szaporító, aki a kutyáját szüleszti - és nem, nem érdekel, hogy véletlen sikerült be az alom, ez nem mentség, ivarralanítson akkor - te pedig ezt tamogatod. Hat nem is tudom, ki akkor a "beteg"...
könyörgöm, egy ismerősömnél születtek kiskutyák és nekünk ad egyet,ti meg szaporitásról,meg állatveszélyeztetésről beszéltek.
Igen, ez pont az... Szaporítás és állatveszélyeztetés.
Ivarosan tartott kutya gondatlanságból, vagy szándékos szaporítással fial. 6 hetesen már túl akar adni rajta, holott a törvény 8 hetet ír elő.
valaki félrevezetett,de biztos szólt volna ismerősöm,hogy majd csak 8 hetesen hozzam el a kutyust...mániákusok vagytok,komolyan ez már beteges.elsőre is megértettem hogy 8 hetesen..ezen vagytok úgy kiakadva???betegek vagytok
Itt csak te vagy betegesen kiakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!