Nóri0913 kérdése:
A Bichon Bologneset napközben kint lehet tartani kis kertben?
Figyelt kérdés
Lenne kint kutyaház (bélelt akár), és este bent lenne a házban(mienkben)2019. ápr. 21. 19:13
1/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Amennyiben nem esik 10 fok alá a hőmérséklet. De szerintem ezt hülyeség így megszabni, hogy nappal kint éjjel bent, hiszen mivan ha egész nap szakad az eső? Utána csatakosan hozod be, de egész nap hagytad kint dideregni? A kinti-benti tartás lényege az, hogy a kutyus kimehet, amikor az idő olyan és bent lehet, ha hideg van, plusz ha szeretne.
2/5 A kérdező kommentje:
Más kutyával lenne kint és lenne házuk szóval ha esik be tud menni csak délelőtt nem vagyok otthon ezért lenne kérdés h nappal kint lehet e?
2019. ápr. 21. 20:00
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én így nem vennék bichont. Egy hófehér, kistermetű társasági kutyát esőben-fagyban kicsapni, mert nem vagy otthon. Hát...
Van olyan kutyafajta ami így vígan el van, olyat válassz. A bichonoknak nem ez való.
4/5 anonim válasza:
Ja hogy te úgy gondoltad, hogy amíg nem vagytok otthon nappal kint legyen? És ezt hóban fagyban is télen? Akkor ne vegyél ilyen kutyust légyszi, mert ez nem lenne élet neki.
5/5 anonim válasza:
Ők kifejezetten szobakutyák. Olyan a szőrük, hogy egy esős nap után nem fogod tudni rendbe tenni. A bundájuk nagyon könnyen kócos lesz, nagyon hamar filcesedik. Ha rövidre nyíratod, akkor meg megint nem tudod kint hagyni, mert az a semmi kis bunda nem melegíti.
Ha ilyen kutyát szeretnél, tartsd bent, ha meg kint szeretnéd tartani, amíg nem vagy otthon, válassz olyat, amelyik nem fázik a hidegben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!