Labradorok nem fáznak kint napközben ebben a hidegben?
Figyelt kérdés
Amint hazaérek mindig beengedem és bent van velem a házban, éjszaka is, egyedül napközben van kint hosszabb ideig. Ilyen hidegben úgy sajnálom őt. Öregecske és diszpláziás is :(2017. nov. 30. 09:10
1/7 anonim válasza:
Alapvetően nem , de ha öreg és beteg akkor érdemes csinálni neki egy előszobát vagy hazat neki hogy ne legyen meg melle izuletes is :/
Cuki vagy hogy így félted:)
2/7 anonim válasza:
Nem, de az én "télálló" kutyám is benn van ma (szerencsére van otthon, aki ki- beengedje, ahogy épp szeretne...)
3/7 A kérdező kommentje:
Van ólja, de az mégsem olyan azért mint a fűtött ház :)
2017. nov. 30. 10:07
4/7 balaton0001 válasza:
Attól függ, hogyan szoktattad. Nekünk volt Labradorunk aki a belvárosi távfűtésesből költözött velünk a kertes házba, no Ő már itt is a lakásban lakott. A kölyke azonban már kinn, egész öreg koráig amikor beteges volt és már benn lakott. A mostani barna Labink 9 éves,mindig is kinn élt és nem tűnik fázósnak. Szilveszterkor azonban bezárom.....
5/7 anonim válasza:
Nekem is öreg a kutyám, érzi már a hideget az ízületei, teljesen benti kutya 3 éve. Nálunk működött a kutya ajtó, amikor nem voltunk otthon, akkor bement, ha fázott. :)
6/7 anonim válasza:
Nem lehetne beengedni napközben? Az én labim csak 5 éves de így is végalussza a nappalokat.
7/7 anonim válasza:
Az enyém most 10 éves, egyre többet van benn, de ettől függetlenül jól érzi magát kinn. Amikor hazajövünk, nem érzem, hogy ki lenne hűlve, kellemes tapintású a bundája és nem is látom rajta, hogy fázna. Ez neki még nem igazán hideg, ami most itt nappal van, -10-ben azért már inkább fázna, de akkor meg bemenne a házába és ott oké, pláne, hogy akkor benyomom a fűtést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!