Mi baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Egy hete költöztem el a szülői házból,ahol két kutya volt,az egyik az enyém,most másfél éves,és őt magammal hoztam. Mióta az új háznál van,azóta nem eszik semmit,és folyton csak fekszik,vagy alszik,általában mindig ott,ahol én vagyok,ki sem megy nagyon a kertbe,és szemmel láthatóan rossz kedve van. Hétvégén hazalátogattunk,otthon rendesen evett,de a kedve ott sem volt olyan mint szokott lenni,de még mindig vidámabb volt,mint az új lakhelyünkön. Miért van ez? Ennyire hiányzik neki a másik kutya,és a régi hely? Aggódom érte,mert semmit nem akar enni,és én már most látom rajta,hogy fogyott ez alatt a pár nap alatt. :(2010. júl. 5. 16:09
1/2 anonim 

válasza:

Idáig szórakoztatta a másik kutya. Neked kell megtanítani neki, hogy veled is lehet jól éreznie magát. A kertbe is menjél vele és játszatok. Vidd néha kutyák közé.
2/2 anonim 

válasza:

Elszakítottad a legjobb társától. Szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!