Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westie Gazdik, a ti kutyátok...

Westie Gazdik, a ti kutyátok milyen természetű?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy bújós , szereti a simogatást vagy kiharcolja magának a játékot? Mert az enyém 8 hónapos és egyáltalán nem bújós, csak reggel (még fáradt) és este (már fáradt), ha haza jövünk akkor meg van bolondulva, nagyon örül, de utána szinte egész nap csak fekszik, nem szekál, hogy játszunk vele, ha odajön, simogatok rajta 1-2-öt és odébb is megy. Ha leülök a szőnyegre és megfogom az egyik játékát, akkor veszi a lapot és jön.
2010. júl. 5. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én Westie-m 6 hónapos.

Nagyon játékos, örökmozgó kis bohóc :)

Az enyém nem nagyon játszik velem de ez nem értem miért. Eldobom a labdát odaszalad és beviszi a házába egyszerűen nem adja ide :D

De mindig kap egy flakont és azzal játszik.

De valamikor tudok vele focizni :)

Nagyon szereti ha simogatom főleg a kis pociját. Este mikor behívom a házba a szobába futkározik körbe körbe ugy hogy le sem tudom állítani :D

Aztán egy idő után abbahagyja felrakom az ágyra kifekszik ls alszik reggelig :)

Reggel meg ha kikell mennie wc-re akkor mindig megnyalogatja az arcom és felkelt és kiteszem :)

2010. júl. 5. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én westiem még csak 3 hónapos, szóval lehet még alakulni fog a jelleme, de most nagyon imádja ha gyöntölik, senkitől nem fél, minden idegenhez boldog farkcsóválással rohan oda és mászik mindenki ölébe. Ő is behordja a játékait a házába. De néha visszahozza, ha olyan kedve van. :) Sétálni valamiért nem nagyon szeret, egy idő után leül vagy lefekszik és nem jön. A kicsi kutyákkal barátságos, de nagyobbaktól fél sajnos.
2010. júl. 5. 17:36
 3/3 anonim válasza:

amikor az én westiem volt kicsi folyton pörgött, nagyon hiperaktív volt .. nagyobb korára lett lusta "dög" :D

meg amikor valaki jött akkor mindig annyira örült nekik hogy bepisilt .. (:

2010. aug. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!