Erre hogyan tanítsam meg?
Barátnőmnek is yorkija van. Ha azt mondja a kutyának, hogy hopp akkor felugrik és a barátnőm elkapja. Így nagyon egyszerűen kézbe tudja venni. (Persze ezt úgy tanította neki.) Én is próbálom tanítani erre a kutyámat, de nem nagyon akar menni... az én kutyám csak kicsit kisebb a barátnőménél. Elkezdetem tanítani erre.(tartok egy jutalom falatot és mondom, hogy hopp. ugrik, de nem túl nagyot, bár nagyon próbálkozik. de azt nem tudom, hogy arra, hogy a kezembe ugorjon hogyan tanítsam meg...
Szerintetek?
utolsónak: erre én is gondoltam. :) csak most bnőm nyaral... de majd beszélek még erről vele.
és köszi mindkettőtöknek. ;)
nem úgy értem.
persze hogy tud járni.
csak amikor felveszem...
érted? : O
utolsónak: én azt szoktam neki mondani a cicákra hogy 'fogjad' :D
de csak azért mert a macskák bejönnek az udvarba és az végül is vehetjük úgy hogy a kutyám területe. :D
egyébként a valami útmutatót adnál, hogy hogyan is tanítsam meg neki ezt azt nagyon megköszönném... :)
amúgy 14:50nek
ne haragudj de neked nem kérdezned kéne hanem válaszolnod. (ez benne van a szabályzatban)
tényleg nem támadásként mondom csak ez az igazság.
és nekem is jobb lenne, ha valami értelmeset mondanál... talán fel tudnám használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!