Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a kutyájának májgyulladása volt?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon beteg a kutyánk és tanácsot szeretnék kérni, aki már járt hasonlo cipőben. (Természetesen állatorvosi kezelés alatt van)

2019. ápr. 15. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelen. Elso kutyam volt es nem tudtam,h a csirkefarhat meg naponta szalonna etetese majgyulladast okoz. :(
2019. ápr. 15. 10:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy zajlott nála? :( az enyém szegénykém, most lesz egy hete, hogy nem evett, fecskendővel próbáljuk itatni, etetni, de javulás eddig nem történt, talán már nem hány annyit. Nem tudom, hogy vehetném rá, hogy egyen, mindenfélét próbáltunk, már víztől is elfordítja a fejét. Nem tudom, hogy van-e remény. Persze majd ma az állatorvos is majd biztos mond valami biztatót vagy szörnyűt, így egy hetes küzdelem után. Nagyon félek.
2019. ápr. 15. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk folyamatosan infúzión volt. Kivettem 1 hét szabit, mert nem lehetett egyedül bent hagyni az orvosnál, harapott és vicsorgott ha nem voltam mellette. Szóval ültem mellette órákat amíg lefolyt az infúzió. Enni ő sem akart és inni sem.

Mondjuk a mi esetünkben nem lett happy end a vége, mert közben (?) lett egy lepdaganata, amit már nem élt túl...

2019. ápr. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!