Kutya fehér, tejföl állagú, büdös hüvelyváladéka. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb. 20 perce vettem észre a 11éves szuka westiemen, hogy a hüvelyén belül (nem teljesen belül hanem úgy, hogy kintről simán ki lehetett törölni onnan) fehér tejföl állagú büdös váladék van. Nagyon megijedtem, és nem szeretném, hogy bármi baja legyen.2019. ápr. 14. 15:39
12/14 A kérdező kommentje:
Na ma voltunk orvosnál. Igen, méhgyulladása van, de az orvos azt mondta, hogy nagyon korán vittük és így még lehet gyógyszerrel kezelni. Kapott 3 gyógyszert, 10 nap múlva megyünk vissza. Ha javult, akkor nem kell műtét. Ha nem, akkor kell. Elég erős gyógyszereket kapott, olyat, amitől még a németjuhász is meggyógyul elvileg. Úgyhogy nincs nagy esély arra, hogy a gyógyszerek nem segítenek. Szorítsatok!
2019. ápr. 15. 16:11
13/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes még most ivartalaníttatni, ha jó a rutinlaborja. Lehet, hogy ezt kikezelitek, de bármikor visszatérhet, és az életkor előrehaladtával csak nő a esélye, és 2-3 év múlva nem biztos hogy lehet altatni. A méhgyulladás halálos, nem éri meg kockáztatni.
Amúgy nemigen hallottam róla, hogy gyógyszerrel kezelnék
14/14 A kérdező kommentje:
Na sziasztok. Letelt a 10 nap, éppen ma, reggel vittük is vissza az orvoshoz, és azt mondta, hogy a gyógyszerek meggyógyították, viszont a cseppeket szednie kell még 10 napig, nehogy visszaessen. Szóval hivatalosan is jelentem: meggyógyult és újra makk egészséges.
Ui.: köszönjük a válaszaitokat!
2019. ápr. 25. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!