A kutya barátnőm után megy, hogyan szoktassam le?
Üdv.
Amikor sétáltatom a kutyát a barátnőmmel és ha pl ő előrébb megy akkor utánaszalad. Gondolom hogy ő legyen a falkavezér.
Viszont ha ő hazamegy akkor összevissza nyüszit és brutális erővel rángat.
Hogyan tudnám leszoktatni erről?
"Hogy jön ide a falkavezérség? A barátnődet jobban csípi mint téged. ennyi..."
úgy, hogy mint falkavezér ő van legelöl, ezért ha megelőzik ritmust vált, menne előre.
Ha pedig szimplán lelép akkor hisztizik mert elveszti a falka egyik tagját.
Én így tudom elképzelni. Persze azzal tisztában vagyok, hogy őt jobban kedveli. A kérdésemben esetleg láttad, hogy ezt is kérdeztem volna?
Mi jut falattal tanultuk az smstafommal a egy oldalon menest hetekig.
A fordulasos technikat meg honapokig. Ha nem futja ki magat orakig poraz nelkul a parkban,aznap huz,akarhanyszor fordulgatok. :D
Ajton,etkezeskor te eszel eloszor? Te adod neki a kajat? Elbucsozas,megerkezeskor nem szolsz hozza nem nezel ra? Ha eszel,2 meter tavolsag megvan a kutya es kozted? Nem is nezhet a kajadra.
Egyutt Megerkezeskor a vizet is ugy kapja,h en iszom eloszor ,utana neki odanyujtom.
Utana olvastam kutatasoknak, igazad van.
Ettol fuggetlenul egy okoskodo paraszt vagy.
Remek emberi tulajdonsag, hogy ahelyett h a kerdesre valaszolnal elkezdesz okoskodni. Lelehetett volna irni normalis stilusban is de te inkabb folenyeskedtel.
Szoval vagy valaszolj a feltett kerdesre vagy inkabb szorakozz mashol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!