Foxterriert lehet macskával együtt tartani?
2 cicánk van, kutyakompatibilisek.
Szeretnénk egy kutyát, foxira gondoltunk. (Tenyésztőtől)
Az en fiu foxim felevesen kerult hozzam az utcarol. Minden kutyaval osszeverekedett volna,ha nem hivom el. Igazi kis kotekedos szemetlada volt. Nem erdekelte semmilyen jatek,csak a futas es szaglaszas. Heti ot napot futottam vele 8 km/alkalom. Utana is hulyenek nezett es nyomult,ha nem huzocskaztam vele otthon. Csak aznap fogadott szot ,amikor mar futottam vele :D Miatta lettem jo sprinter es kozeptavfuto.
Talan,ha naon kicsikent kerul macskakhoz,akkor baratkent tekint rajuk. Tobb tenyesztot kerdezz meg errol. Vagy vegyel macskara is szovializalt kutyat.
A foxit kemenyebb kitartas tanitani ( 100-szor annyi energia),mint egy ivaros dominans kamasz fiu amstaffot. O egy babapiskota a foximhoz kepest.
Kotelidegek is keves hozza. Mindennap fogsz meditalni meg a kuzdosportorakra is el fogsz jarni,h a flusztraciod levezesd. Majd megtanulod,mit jelent a kitartas es a minden percben kuzdelem a falkavezersegert. Egy rossz mozdulat es mar foled kerekedik. Elvezi a kuzdelmet.
En imadtam,de mas ember lette tole. Imadtam.
Kihasznalja,h kis cuki es imadjak az emberek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!