Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanitás után hogyan...

Ivartalanitás után hogyan változik a kutyák viselkedése?

Figyelt kérdés

Most lett ivartalanitva a lassan 10 honapos tacsi keverék kisasszony. Rengeteget idegeskedtunk a kezdetekben, egeszen fogvaltasig a ragassal rombolassal. Ez utana szep lassan elfelejtodott es marbott tartottunk epp hogy semmit nem ragott meg. Igy 1 hettel mutet utan magara hagytam 4 orara. Mire hazaertem a parafatablat lerantotta a foldre. Nem fejtettem meg, hogy hogyan. Kb masfel meter magason log a falon, eddig nem volt vele problemaja hacsak nem logott le egy papir a tabla aljan, de akkor se a tablat tepte le hanem a papirt.

Lehetseges hogy “megorul” ivartalanitas utan egy kutya? O eleg mozgekony, jatekos is, igy is visszuk setalni, hogy mire folerunk csak kidolni legyen kedve.

2019. ápr. 12. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem drót tacsim van semmi nem változott.

Nehéz nagyon lefárasztani mindig van benne +energia.

Főleg ha fényt kap le se lehet lőni.

2019. ápr. 12. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és helyből ugrik kézbe kb 1.20m
2019. ápr. 12. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kutyáim, ill. ismerőseim kutyáinak a viselkedése nem változott az ivartalanítás miatt semmiben.
2019. ápr. 12. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

nekem kan kutyám lett ivartalanítva 1 hónapja.

számomra pozitívan változott. sétakor nem jelöl és nem húz.

2019. ápr. 12. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Könnyebben kezelhető lesz, a hormonok megszűnése után, mert elmúlik belőlük a felesleges frusztráció.

De ez nem jelenti azt, hogy az addig neveletlen, rágós, romboló, ugatós, agresszív vagy akármilyen kutyád hipp-hopp tökéletes lesz. Az ivartalanítás csak a párzási ösztönből fakadó rossz viselkedésen és nehézségeken könnyít.

2019. ápr. 12. 10:51
 6/6 anonim válasza:
Sok tacsim volt es meg lesz is :) Egyik volt csak ragcsalo butotokat ajtot agyat es ami a durva kábeleket.. Hiaba volt lefarasztva...Igy visszatekintve neveles kerdese. Probalj meg kutya sulit. Mivel az ivartalanitas ezen nem segit. Ivartalanitas csak az ezzel jaro dolgokat szunteti/csokkenti csak
2019. szept. 28. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!