Lakásban nem gáz Bullterriert tartani?
Van a mini fajtája, olyat szeretnék.
Egyedül élek, fiatal lányként, kellene valami állat, hogy ne érezzem magam egyedül, a bullyk a kedvenceim.
Szerintetek vegyek egyet?
Szerintem gáz. De nekem eleve nem tetszik a lakásban való kutyatartás.
Miért nem tartasz inkbb cicát? Ő sokkal kevésbé szenvedné meg, hogy lakásban van. Vagy ha kettőt, akkor még állatbarát is vagy, mert ha nem vagy ott, akkor tudnak egymással játszani.
Szerintem vegyél :)
Én is egyedül élek, és én is lány vagyok, nekem a lakótársam egy gyönyörű dalmata :)
Miért ne vehetnél? Én vettem egy Yorkit és soha se gondoltam volna azelőtt hogy ennyire jó dolog gazdinak lenni!Nem vagyok egyedül ugyan ,családdal élek!De nem is ez a lényeg!Annyi de annyi szeretetet tud adni!Remek társ egy kutyus!Igaz az elején kicsit bajos lehet de mikor megláttam h szobatiszta lett olyan boldog voltam vagy pl mikor visszahozza a kislabdáját!Leírhatatlan!Nem csak azért ajánlom a kutyatartást mert egyedül vagy hanem mert jó dolog!Ha van elég türelmed akkor vegyél egyet:)
Remélem jó döntést hozol!
Nem gáz :) Nyugodtan szerezz be, jópofa kutyák :)
Az a gáz, ha kicsapod a kertbe és le se sz*rod. (tisztelet a kivételnek, és persze lakásban is ugyanúgy el lehet hanyagolni egy ebet)
Persze, hogy sétáltatnám!
Régebben már volt tömbházban kutyám, mikor még családdal éltem, Őt napi 4-5x vittem le minimum.
Ha egyedül élsz, gondolj át azért néhány dolgot.
Amikor 40 fokos lázad lesz, akkor meg tudsz-e kérni valakit, hogy vigye le a kutyát?
Milyen munkahelyed van? Ha el kell utaznod olyan helyre, ahova nem tudod magaddal vinni a kutyát, van-e kire rábíznod?
Nem tudsz úgy elmenni bulizni, stb., minden programodat hozzá kell igazítanod a kutyasétáltatásokhoz.
Nem akadékoskodok, félre ne érts, inkább tanácsként tettem fel a kérdéseket. Nálunk a menhelyen volt már olyan örökbe fogadó, aki ezen kérdések hatására rájött, hogy még nem elég "érett" egy kutya ellátására. :)
A másik, hogy a bullterrierek nagyon hajlamosak szem- és bőrbetegségekre, így nagyon meg kell válogatni, honnan veszed. És ez bizony nem kis összeg, 80-100e Ft-ot jelent.
Hasznos infok a vásárláshoz: [link]
De van bullterrier fajtamentés is, ha nem tudsz ennyit kifizetni.
Arra számíts, hogy állandóan le fognak titeket harci kutyázni :D.
Sok örömet, jó kutyázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!