Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Létezik olyan,hogy kutyával való veszélyeztetés.
Kár,hogy rögtön nem hívtad ki a rendőröket és nem vetettél fel jegyzőkönyvet(tudom,akkor nem ez volt a fő gondod sérülten)most már nem tudod bizonyítani,hogy ez a kutya volt,ha csak szemtanú nem igazolja.
Egyetértek az utolsó előttivel. Nem a kutyát kell büntetni!
Az én kutyám nem támadna meg senkit (jó, oké, hogy yorkiról van szó, de az most lényegtelen:)) de hétvégén ahogy sétáltunk és pont egy sarokrészre értünk, kilépett a bokor mögül egy kislány, a kutyusom is akkor ért oda, és úgy megijedt, hogy nagyon megugatta. A kislány is megijedt egy picit, de szerencsére nem annyira, mint vártam.
Szóval lehet, hogy az a csau-csau sem azért harapott Beléd, mert marha agresszív, csak Te is írtad, hogy takarásban voltatok... elhiszem, hogy nem érzed magad biztonságban, de beszéld meg a gazdájával, hogy további lépéseket teszel, ha nem teszi pórázra.
Csak azt ne csináld, hogy neki ugrasztassz egy másik kutyát, mert ezek állatok, gondolatok nélkül, és nekünk embereknek vannak kiszolgáltatva. Ne élj vissza azzal, hogy Neked van esetleg egy még nagyobb kutyád, aki jól megtépi. Kár lenne őket jobban elvadítani, itt a gazda a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!