Lehet, hogy rákos a kutyám?
Figyelt kérdés
Van 2 két éves puli szukám.Le van vágva a szőrük,és ahogy simogattam az egyiket éreztem egy dudort az oldalán,akkora mint egy mogyoró és olyan a tapintása mint,ha egy zsírcsomó lenne.De utána megnéztem a másik oldalát és ott is találtam egyet,de az borsószemnyi.Soványabb is kicsit ,mint a másik,de ennek soha nem tulajdonítottam jelentőséget,rendesen eszik és élénk.Jövőhéten viszem orvoshoz,de addig szeretnék valami tippet kapni mi lehet,mert tiszta ideg vagyok.Rák lehet?2010. júl. 4. 21:36
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ha hozzányúlok kicsit elmozdul és össze is nyomódik mint egy gennyzacskó.De ha elengedem visszaugrik a helyére.
2010. júl. 4. 21:42
3/7 anonim válasza:
Mindenképp vidd el állatorvoshoz, itt csak találgatni tudunk. remélem nem lesz semmi komoly baj!! :)
4/7 anonim válasza:
ciszta esetleg, de orvos mindenképp!
5/7 anonim válasza:
Szia! elso vagyok
Valoszinuleg zsirdaganat.
Ilyen elo fordul.
Az enyemnek is volt ketszer. (puli keverek)
Kivettek es nem lett semmi baj.
A rakos csomo altalaban kemeny!
6/7 Akiteki válasza:
Én is találtam ilyet a macskám egyik oldalán. Rohantam az orvoshoz. Megmutatta, hogy a másik oldalán is van, nyirokmirigynek hívják:)))
A rákos daganatot nem hiába hívják sejtburjánzásnak. Láttam, mikor az orvos kioperálta a kutyám emlőjéből. Kemény és olyan, mintha egy pici csomóból kezdene kinőni egy rakat másik. Leginkább egy karfiolhoz tudnám hasonlítani. Érezni is, hogy egyenetlen, szabálytalan. És kemény.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszti a válaszokat! Valószínűleg pénteken viszem orvoshoz.
2010. júl. 7. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!