Megharapott a kutyám! Segítség?
Nem lesz bajod.
Hol fogtad meg? Talán azon a helyen fájdalmat okoztál. Ez nem is harapás egyébként, csak odaszorítás hirtelen.
A tetanusz oltás miatt aggódom..Az nem kell ilyenkor?
Nem bántottam soha,és most sem,az én hibám hogy megharapott,hiszen én nevelem (ezek szerint rosszul :( )
Nem kell doki, ha vérzik, akkor szoktak tetanuszt adni.
Egyáltalán nem biztos, hogy ez egy komolyabb probléma jele, lehet, hogy szimplán a nevelés hiánya, nem tudom, hogy mennyit foglalkozol vele, milyen a kapcsolatotok. Engem pl sose haraptak még meg a kutyáim és erre nagy hangsúlyt is helyeztem a nevelésük során, de pl van több olyan ismerősöm, akinek munkakutyája van, tele a polc az érmeivel meg a kupáival és egy teljesen átlagos történés, hogy edzés közben úgy odacsíp nekik a kutya, hogy vérzik a kezük, de egy külső szemlélő meg nem is nagyon veszi észre, vagy akár a labdával is simán bekapja a kezüket, ha épp ottmarad, illetve ha más kutyával valamilyen nézeteltérés van se érdekli, ha a gazdit kapja el...
Ha eddig kb semmit se tréningeztél, sétáltál stb a kutyával és most hirtelen indítatásból kitaláltad, hogy kicsit powerkedsz, ne csodálkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!