Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megharapott a kutyám! Segítség?

Megharapott a kutyám! Segítség?

Figyelt kérdés
8 éves,még sosem volt ilyen. Ugatott egy másik kutyára,arrébb akartam vinni és beleharapott a karomba. Nem látom hogy vérzik,de lila és bevan dagadva :( Ettől lehet valami bajom? Orvoshoz kellene mennem? Még sosem történt ilyen velem (18/L)
2019. ápr. 6. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Amikor engem megharapott a kaukázusi kutyánk akkor utána többször megtámadott más családtagokat is, végül elvittük elaltatni mert teljesen hülye lett. Figyelj nagyon a viselkedésére mert komoly bajt okozhat.
2019. ápr. 6. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
22%

Nem lesz bajod.

Hol fogtad meg? Talán azon a helyen fájdalmat okoztál. Ez nem is harapás egyébként, csak odaszorítás hirtelen.

2019. ápr. 6. 13:25
 3/12 A kérdező kommentje:

A tetanusz oltás miatt aggódom..Az nem kell ilyenkor?

Nem bántottam soha,és most sem,az én hibám hogy megharapott,hiszen én nevelem (ezek szerint rosszul :( )

2019. ápr. 6. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Tetanusz csak akkor kell, ha vérzel.
2019. ápr. 6. 13:30
 5/12 A kérdező kommentje:
A grabancánál fogtam meg,de nem túl erősen,kiszabadította magát,és akkor kapott oda.
2019. ápr. 6. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Milyen kutya?
2019. ápr. 6. 13:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Keverék (leginkább tacskó)
2019. ápr. 6. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Van konkrét seb, vagy "csak" foltok? Ha nincs seb akkor nem lesz semmi.
2019. ápr. 6. 13:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahol megharapott,ott egy lila bevérzés van, körülötte meg piros,duzzadt a bőröm, de ennyi. Fájni sem igazán fáj már,csak nagy volt hirtelen az ijedtség,főleg hogy most egyedül vagyok vele itthon.
2019. ápr. 6. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kell doki, ha vérzik, akkor szoktak tetanuszt adni.

Egyáltalán nem biztos, hogy ez egy komolyabb probléma jele, lehet, hogy szimplán a nevelés hiánya, nem tudom, hogy mennyit foglalkozol vele, milyen a kapcsolatotok. Engem pl sose haraptak még meg a kutyáim és erre nagy hangsúlyt is helyeztem a nevelésük során, de pl van több olyan ismerősöm, akinek munkakutyája van, tele a polc az érmeivel meg a kupáival és egy teljesen átlagos történés, hogy edzés közben úgy odacsíp nekik a kutya, hogy vérzik a kezük, de egy külső szemlélő meg nem is nagyon veszi észre, vagy akár a labdával is simán bekapja a kezüket, ha épp ottmarad, illetve ha más kutyával valamilyen nézeteltérés van se érdekli, ha a gazdit kapja el...

Ha eddig kb semmit se tréningeztél, sétáltál stb a kutyával és most hirtelen indítatásból kitaláltad, hogy kicsit powerkedsz, ne csodálkozz...

2019. ápr. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!