Pomerániai törpespicc kennel?
Ismer valaki egy jó (!) pomerániai törpespicc tenyésztőt/kennelt magyarországon?
Rá google-ztam, de "csak" hármat dobott ki, de mindegyiknek a honlapja idegennyelvű és én azon nem nagyon tudok kiigazodni. Egy jó kennelt keresek, ahol nekem a kiskutyák ára "nem igazán számít", de biztosan egészségesek a kutyusok. Segít nekem valaki keresni egy jó tenyésztőt?

És még pár kérdés:
Hogy tudom "leellenőrizni", hogy a fedezőkutyák szűrve vannak? Vagy erre garancia a kennelnév? Akinek van Kennelneve, az biztos, hogy szűreti is a kutyáit, mert regisztrálva van, nem?

nézd meg ezt a linket, van magyarul is, lehet hogy náluk van pomi is.
egyébként én is pomit szeretnék, csak az a baj, hogy külföldön élek, és itt 1800-2000 euró. szal valószínű hogy otthonról fogok hozni, és lehet, hogy ettől a damon keneltől.
légyszi ha esetleg felvennéd velük a kapcsolatot, írnál nekem, hogy milyen a kenel?
köszi :)
remélem megtalálod a megfelelő kenelt :)

A klubelnöktől is érdeklődhetsz pl. a szűrések iránt.
(egyik helyen rossz a link, de meg tudod nézni.)

Igen, csak három pomerániai törpespitz tenyésztő van.
Nagyon ritka fajta, jelenleg egy kan kiskutya eladó az országban.
Írtam egy kis ismertetőt a két méretről és a pomerániai vásárlásról:
Ezek alapján biztos válaszol valaki és ha türelmes vagy lesz egy igazi kis pomerániaid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!