Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy nagy szállítóbox vagy...

Egy nagy szállítóbox vagy több kicsi?

Figyelt kérdés

Tehát ha több kutyája van az embernek akkor melyik a jobb.

Szerintem olyanb szempontból jobb a több kicsi hogy nincs meg a vezsély hogy a kutyák kis helyen vanbnak együtt és összevesznek. Mert megeshet ha jóban is vannak.

Viszont sokszor 3-4 kutyával utazok és annyi kicsi ketrec nem fér el a kocsiban. Így viszont a nagy a jobb.

Ár szempontból melyik a jobb? A nagy vagy több kicsi? És mindenhol egyforma kb, vagy van olyan hely ahol kicsit olcsóbban megvetehem. És melyik a jobb, a műanyag vagy amelyik csak rács? Aki vett már boxot, van vele bármilyen tapaszatalata az légyszi segítsen :)

2010. júl. 4. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Több kicsi. Vszeg drágábban jössz ki és több helyet is foglal, de a legjobb barát kutyák is összekapnak az úton, ha egymásnak zötykölődnek folyton.
2010. júl. 4. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Hely és ár szempontjából mindenképp az egy nagyobb - de ezekbe is lehet kapni elválasztó elemet, ha nagyon el akarod őket különíteni.

Valamint a műanyag annyiból jobb h könnyebb, tehát könnyebben tudod ki be pakolászni ha kell.

Az ár miatt meg az interneten kell kutakodni.

2010. júl. 4. 17:38
 3/8 Akiteki ***** válasza:

Nekem a kocsi csomagtartójába (kombi) pont befér két közepes méretű box. Műanyag. Van fém is, de a műanyagot azért szeretem jobban, mert könnyebb kitakarítani és a szőr sem száll belőle. Ha a nap sem süt bele és ha lehúzom az ablakot, vagy bekapcsolom a légkondit, akkor sem éri közvetlenül a kutyát a huzat. 2-3 közepes kutyát tudok beletenni 1-1 boxba. Nálunk nem szokott probléma lenni, ha egymásra fekszenek, itthon is azt csinálják. :)

Árban olcsóbban jössz ki 1 naggyal, csak kérdés, hogy befér-e a kocsiba.

2010. júl. 4. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

17.37-es, bocs de te utaztattál már kutyákat kocsiban?

Mi nem egyszer... És soha semmilyen gond nem volt. Pedig nem a szomszédba mentünk át velük. Voltunk Hollandiában, Németországban, Olaszországban és szinte minden hétvégén verseny vagy edzés. És még a nem-legjobb barát kutyákkal sincs gond.

2010. júl. 4. 17:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy nagy tuti befér a kocsiba, de most nagyon kicsi kocsink van úgyhogy több kisbox nem több helyet foglal hanem egyszerűen nem fér be.

Azért ők mondjuk nem szimpla barátok hanem falkatársak, de azért nagy néha összekapnak, vagy ha pl beteg az egyik akkor megtaposnák, stb bármi közbejöhet. Lehet az lesz hogy veszek egy nagyot és később egy kicsit hogy külön tudjam rakni amelyiket kell.

Olyan 40-45 cm-s kutyáim vannak. Azoknak mekkora kéne? Rendelni vagy boltból a jobb?

2010. júl. 4. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a választ, mostmár biztosabb vagyok. :)
2010. júl. 4. 18:35
 7/8 Akiteki ***** válasza:

Én sem idegen kutyákat fuvarozok, hanem a sajátjaimat.:))

40-55 centi között.

asszem a két box mérete 60-80-100

2010. júl. 4. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:
És olyanban férnek el ketten, ha jól értelmezem?
2010. júl. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!