Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mennyire néznének...

Szerintetek mennyire néznének meg/ítélnének el az emberek, ha Cesar módra tartanék 5-6 kutyát városban, panelban?

Figyelt kérdés
Van már 2, másoknak is 1 vagy 2. De ahonnan én hoztam őket ott még sok kutya vár megmentésre és kiszámoltam, hogy ilyen 6 kutyáig még meg tudnám oldani, el tudnék ennyit tartani. Szerintetek mennyire lenne gáz, ha félős-agresszív-hiperneveletlen: altatásra váró kutyákat örökbe fogadnék és helyrehoznék, aztán itt sétálgatnék a 6 kutyámmal? :S
2019. ápr. 3. 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Te nem vagy normális.

Ha azt hiszed ezzel a magatartással jót teszel, nagyon tévedsz.

2019. ápr. 3. 12:44
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
A kutyákat nem csak tartani kell, hanem gondozni is. Kétlem hogy megfelelően és eleget tudnál foglalkozni ennyi kutyával, főleg ha problémásak is és még a szomszédokat is zavarnád. Kutyás vagyok, lakáskutyám van, de vannak határok.
2019. ápr. 3. 12:54
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Állatkínzó vagy,nem tudod őket annyit sétáltatni,hogy ne viselje meg őket a szűk hely és a zsúfoltság.
2019. ápr. 3. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Állatvédelmi törvény meghatározza a kutyánként kötelező minimum területet. Kizárt, hogy tartható ennyi kutya egy panelban.
2019. ápr. 3. 13:20
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
És mellette miből élnél?
2019. ápr. 3. 13:26
 6/18 A kérdező kommentje:

Azt, hogy "6 kutyáig még meg tudnám oldani, el tudnék ennyit tartani" úgy értettem, hogy hely van, idő van, pénz van. Szívem szerint az összeset elhoznám, de nyilván nem tehetem, azért is írtam, hogy ennyi még menne.

Napi 2x3 órát(+pisiszünet) vagyok kint velük, a legtöbb kutyás fele ennyit nem foglalkozik az állataival. Meg vannak a módszereim, be tudom tanítani őket, az első kettő is a leggázosabb helyzetben volt, egyik többször visszavitt másik bántalmazott, ami miatt félős-agresszív lett. Ma már kulturált, okos, jól nevelt, mindenkit imádó kutyák.

2019. ápr. 3. 13:32
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
Álomvilágban élsz, ehhez kertes ház kell! És SOK pénz.
2019. ápr. 3. 13:39
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Ez panelban nem kivitelezhető.

Ceaser sem panelban tartja a kutyáit.

2019. ápr. 3. 13:40
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
A helyi rendelet szabályozza, hány kutyát tarthatsz, és az állatvédelmi törvényben is van valami, hogy mekkora helyet kell nekik mindenképpen biztosítani.
2019. ápr. 3. 13:46
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek a többiekkel. Viszont ha nagyon Cesaroskodni szeretnél akkor szimplán járj ki a menhelyre és tanítsd ott a kutyákat. Így nagyobb esélyük lesz, hogy örökbefogadják őket.
2019. ápr. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!