Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi időre hagyod egyedül a...

Mennyi időre hagyod egyedül a kutyádat a családi ház nagy udvarán?

Figyelt kérdés
Órákban mérve kérdezem és maga az egyedüllét gyakorisága is érdekel, pl heti hány alkalommal. Kérlek ne írj, ha nincsen nagy udvaros házad, mert abban az esetben nem Rád vonatkozik a kérdés.
2019. márc. 26. 15:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12es vagyok értem én hogy le kell húzni a válaszom amiben a kérdésre próbáltam válaszolni a saját példámmal. De sajnos munkába kell járnom mer senki nem fizet azért hogy itthon a kutyát viszem ki napi 3x több órás sétára mer ez az elvárás egy kutya tartótól. Na ha nincs melo akkor séta az lesz bőven de enni nem tudok neki mit adni és ha valami éri az orvos le látja el a két szép szememért, egyéb sholgáltatást pedig nem nyújtok. Szóval inkább legyen heti 3x egyedül délelőtt délután pedig az udvaron játszon prémium táp mellett mint hogy éhezen.
2019. márc. 29. 20:54
 22/22 anonim ***** válasza:

"Szóval inkább legyen heti 3x egyedül délelőtt délután pedig az udvaron játszon prémium táp mellett mint hogy éhezen."

Vagy még inkább lakjon olyan emberrel, aki ki tudja elégíteni az igényeit és nem kér cserébe fizetést.

2019. márc. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!