Hogy akadályozhatnám meg, hogy minden sz@rt bedobáljanak a kutyáimnak?
Folyamatosan dobálnak be mindenféle dolgot. Kenyértől kezdve a megmaradt sütikig mindent. Egyrészt nyilván nem jó, hogy mindent felesznek, plána, hogy nem is nekik való kajáról beszélünk. Plusz gyakran zacskóstól dobják be, nem akarom, hogy esetleg az is lecsússzon valamelyiknek. Főleg, hogy az egyik egy kamasz vizsla, elég hebrencs, szerintem simán lenyelné...
Már ki van írva, 2* is, hogy ne etessék, de csak emiatt nem akarok x millió forintot új kerítésre költeni, plusz van, aki a kerítésen átdobja, és úgy adja nekik. Nem is beszélve arról, hogy egyszer már összakaptak kaján, össze kellett varrni az egyikük fejét, kb.fél centin múlt, és a szemét kapja el...
Szóval ha esetleg más is ilyen "csodás" szomszédsággal van megáldva, kíváncsi lennék, hogy hogy sikerült elérnie, hogy gondolkodjanak, és ha valamire megkérem őket, betartsák.
Az egyik nőt már megkértem, hogy ne csinálja, de hát alkoholista, nem igazán lehet vele normálisan beszélni. Van aki konkrétan megy bicajjal, leáll a ház előtt, bedobja a kertbe, aztán teker tovább...
Esetleg egy nem igazi kamera segíthet? Ha kiteszem, hogy kamerával megfigyelt terület, majd odaírom, hogy aki csak úgy eteti őket, fel lesz jelentve, erre gondoltam, de nem tudom, hogy ezt mennyire lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!