Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez nagyon nagy...

Szerintetek ez nagyon nagy bunkóság lenne?

Figyelt kérdés

Szóval kb 4 hónapja elhunyt a kutyusom és a mai napig siratom. Minden nap gondolok rá és hatalmas űrt érzek magamban. Még csak 9 éves volt és semmi jel nem mutatott arra, hogy meg fog halni.

Szóval az a lényeg, hogy borzasztó rosszul érzem magam még mindig és szeretnék egy kiskutyát hogy enyhíthessem a fájdalmam. Teljes szívemből tudnám szeretni és sokat foglalkoznék vele, viszont az egyik barátom azt mondta hogy egy nagyon nagy bunkóság, hogy már 4 hónap után új kutyust szeretnék és még a fél évet sem várom meg. (Természetesen nem ugyanolyan fajta lenne) Szerintetek is bunkóság? Esetleg várják még vele?

2019. márc. 24. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

NEM.

A kutyád soha nem feleded!

De kell egy utód'aki vígaszt és szeretetet ad.

2019. márc. 25. 06:03
 12/13 anonim ***** válasza:
13%

Én mikor elvesztettem a 7éves epilepsziás kutyusomat...rá fél évre hoztam egy kutyust.. De tovább adtam barátnőmnek mivel nem éreztem azt mint az előző kutyámnál. Na meg bennem volt a "mit gondolhat most rólam.." eltelt 7 év..menhelyről örökbefogadtam egy idősebb kutyust, majd most 2 éve befogadtam egy kutyust az utcáról. Velük már teljesnek érzem magam. De a mai napig várom..hogy újra...együtt lehessünk...mert nekem ő volt a világom..a mindenem..

Ui.: Le lehet pontozni..aki ilyet nem élt át az ugyse fogja megérteni a soraim.. Kiskoromban kaptam a kutyusom..csak ő volt nekem, erős kötelék, ha hiszed ha nem..éreztem hogy baj van..és rohantam is haza otthagyva mindent a suliban..és végig mellette voltam mig az állatorvos ki nem ért..és a karjaimban....ha nem tudod elképzelni se átérezni ezt a fájdalmat..akkor sose szerettél igazán egy állatot sem..

2019. márc. 25. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a 12 éves kutyusom esett össze és halt meg az autóban az ölemben...úton az állatorvos felé.

Ültem kint a kertben 1 hét múlva, bámultam magam elé és megfogadtam sírva, hogy soha többet nem lesz kutyám.

Aztán pár nap múlva az élet az utamba sodort egy kb 4 hetes szőrgombócot az autóút mellett az árokparton. Beraktam a kocsiba és egész úton mondogattam, hogy "megyünk állatorvoshoz és úgysem tartalak meg, nem kell kutya." De a mocsok úgy bújt hozzám az asztalon miközben vizsgálták és úgy nézett rám, hogy nem vártam meg amíg a menhelyesek érte jönnek.

Aztán az állatorvostól hazafelé megálltam a boltban és vettem új tálakat, 2 szatyornyi játékot meg egy csomó felesleges marhaságot az új kölöknek.

Azóta eltelt 8 év és nem bántam meg természetesen. Imádom, máshogy mint az előzőt, mert teljesen más jellem, de imádom.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az előző kutyádnak sajnos már mindegy, hogy viszel-e új kutyát vagy sem. Neked ne legyen lelkifurdalásod, pláne ha ezzel a döntéseddel életet mentesz. Ha úgy érzed, akkor szerintem nyugodtan nézz új kutty után!

2019. márc. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!