Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit ettek régen a falusi kutyák?

Mit ettek régen a falusi kutyák?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 20:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert nem az volt a kérdés, hogy te most mivel eteted, hanem mit ettek régen.
2010. júl. 3. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem régen a kutyák a maradékot ették. Csirke vágáskor degezre ették magukat belsőségekkel.Emlékszem anyai nagyanyám mindig a kutyának dobta oda a csirke beleit.
2010. júl. 3. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ha tápmentes étrendet képzelsz el a kutyádnak, akkor érdemes csirke vagy más fajta baromfi tenyésztésébe kezdened. Különben nagyon sokba fog kerülni !

Pluszba egészítsd ki gyümölcsökkel, hogy a vitaminok se hiányozzanak.Nagyon széles skálán lehet válogatni, csak megtermelni nagyon fáradtságos munka.

2010. júl. 3. 22:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, miért kell mindenbe belemagyarázni dolgokat? Nem, nem képzelek tápmentes életet a kutyáknak, csak érdekel, mit ettek régen a falusi kutyák. Tudod, ez is történelem, csak ezt nem tanítják az iskolában.
2010. júl. 3. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:
27%
Jó, de nekem 6 éve is régen volt. 15 éves körül voltam akkor...
2010. júl. 3. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
22:15 vagyok. Nem magyarázom be, csak számomra egyértelműnek tűnt, hogy pont azért érdekel. De tévedhetek én is ! Egyébként én meg vagyok győződve, hogy a jövő is ez lesz. Szóval nem árt tudni mi volt régen.
2010. júl. 3. 22:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat. Elsőnek, az amit találtak, mondjuk lehet az, amit levadásztak? Ilyen egér, patkány, veréb is?
2010. júl. 3. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Erdélyben a pásztorkutyák a mai napig ezt eszik:

kukoricapuliszka+orda, a kölykök tejet is kapnak, esetleg néha túrót. Ha levágnak egy birkát, a belsőségek nagy része a kutyáé. De a legbecsesebb falat a marhabendő nyersen, tisztítatlanúl.

Ezek a kutyák erősek, egészségesek tökéletesen megfelel számukra ez a táplálkozás.

(Ja és itt nincs olyan hogy a kutya kiegészíti vadászatból a kajáját, mert egy vadászó pásztorkutyát nem sokáig hagynának életben a nyáj mellett)

2010. júl. 4. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:

első vagyok

igen ilyenekre gondoltam :D

2010. júl. 4. 11:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
kenyeret
2010. júl. 14. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!