Mikor/ kinek érdemes szobakennelt használni?
Nem kötelező...
Nekem nincs udvar, benti kutya, sokat segített a beszoktatásban a kennel, madaraim is vannak, őket is meg kellett szoknia, ne akarja levadászni, amikor nem voltam otthon, ne tegyen kárt semmiben. 3 hónap után összezártam a kennelt, most már csak akkor kell előszedni, ha például olyan felújítási munkák lesznek, amik miatt ő ott lesz nagyobb biztonságban, láb alatt lenne a szakembereknek, bármi. Lesz például ablakcsere, radiátorcsere.
Köszönöm a válaszokat:)
Mi max a szobába csukjuk be ha zavarna, de annyira emberközpontú, hogy mindig ott van ahol mi is:)
Jövőre (szeptembertől) valószínűleg jön velem kollégiumba (be lehet vinni) oda érdemes lenne beszerezni majd egyet? 9 éves lesz, soha nem tett kárt semmiben, ha itthon hagyjuk alszik, max egyik ágyából átmegy a másikba:D Mivel nem egyedül leszek a szobába, ezért gondoltam hogy beszerzek egyet, bár nem igazan szereti a kutyám a szűk helyeket
Nekem ebből van a legnagyobb kb spániel méretű keverék kutyának, de amikor nem használom, össze van csukva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!