Van valakinek olyan szobakennelje kutyusának, aminek a márkáját ajánlaná? Strapabíró, nem gagyi szobakennelt keresek
Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 11:50
1/9 anonim válasza:
Mekkora és milyen habitusú kutyának kell?
2/9 A kérdező kommentje:
17kg-os, alapvetően nyugodt, csak akkor pörög fel, ha vendégek jönnek, többet között ezért szeretnénk :)
2019. márc. 11. 12:08
3/9 anonim válasza:
Ebben az esetben a kennel nem teljes megoldás.
Úgy véled, ha bezárod a vendégek érkezésekor, akkor a kennelben nem pörög fel?
4/9 anonim válasza:
Hm, az enyémnek jó az, amit én vettem, de arra azt írják, hogy nagyobb testű kutyák esetén csak nyugis kutyának ajánlott, szóval nektek nem biztos, hogy megfelelne. Az esetleg nem opció, hogy lekerítsetek egy sarkot a lakásban erre a célra, és nem készen veszitek, hanem oda rakattok jó erős rácsot?
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nekünk olyan van, mint az utolsónak a második linkje. Egy palotapincsink van, akkor szoktam becsukni, amikor felmosok, porszívózok, illetve abban alszik, de nyitott ajtóval
7/9 A kérdező kommentje:
tehát a Trixie bevált már több embernek is?
2019. márc. 11. 15:11
9/9 anonim válasza:
Nekem ebből van a legnagyobb 8kg-os kutyának, ennél a méretnél 3-3 ajtózár van, az alján lévő tálca fém. Viszont izgága nagytestű kutyáknak nem ajánlják, de ehhez hasonló véleményt a másiknál is olvastam. Viszont attól, hogy vendégekkel izgága a kutyád, nem biztos, hogy kennelben is az lenne, illetve ez inkább beszoktatás kérdése is, meg hogy épp milyen az ő hangulata. Az enyém például volt, hogy nagyon ki akart jönni, de olyan is volt, hogy onnan nézte a tévét teljesen nyugodtan. Most épp nem használom, össze van zárva, majd előveszem, ha szükséges valamiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!