Miért nem kedveli a mamámat a kutyám?
Amikor átmegyünk hozzájuk, a kutya menekül előle, ha oda akarja hívni akkor nem is figyel rá. :O
Nem zavar, csak olyan fura. Mindenkivel barátságos 8 hónapos kölyök.
Az én kutyám is ilyen volt, felnőttként is. Egy örök kölyök, nagy lakli volt, de ha a nagymamám szólt hozzá, mindig megrémült, még az is előfordult, hogy megmorogta.
Én két opciót tudok elképzelni: a szokatlan "öregszag", amit a kutya hamarabb megérez, mint az ember, és ez az idegen a számára, vagy pedig a furcsa hanglejtés, mozdulatok. Nagymamám pl úgy próbált hozzá közeledni, mint egy kisgyerekhez, ami nem megszokott a kutyának. :)
A kutyák nagyon okos állatok,És megérzik azt is amit az ember nem.
Általában a kutya olyanoktól szokott félni,haragudni,Akik meg iesztették és nem biznak bennűk.
Az én kutyám is igy viselkedett a családdal,(Nem tudtam hogy miért),de aztán rájöttem,Azért mert a gyerekek kergették,sőt"még a felnőttek is szórakozásból. Tehát a kutya viselkedése elsősorban attol fűgg,hogy hogyan növeled.
a mamad nem szereti ot igazan. a kedvedert elviseli es ugy mutatja hogy szereti is, de BELUL nem igy van es ezt a kiskutya pontosan tudja. az allati oszton becsaphatatlan.
mondom ezt 40 eves gyakorlattal kutya es cica tartassal a hatam mogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!