Mi a különbség az óangol bulldog és a kontinentális bulldog között? Nagyon hasonló fajták, a Google se dob ki semmi használhatót
Figyelt kérdés
Küllemben, jellemben.
Ha egymás mellé állítják őket, hogy különbözteted meg egymástól a kettőt?
2019. márc. 11. 21:06
1/6 Trogdor válasza:
Szia a standard szerint az óangol bulldog sokkal nagyobb, atletikusabb mint a normál angol bulldog.
de találtam egy kettéosztott táblázatot Neked egymás mellé állítva a két típust. Angolul van de érthető, ha mégsem szívesen segítek benne.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de tudom mi a különbség az angol és az óangol bulldog között, engem a kontinentális és az óangol közötti különbségek érdekelnek. Oké hogy van standard de nagy vonalakban ugyan az. Néztem egy videót ahol ez a két kutya játszott egymással, kb ugyanúgy néztek ki.
2019. márc. 13. 15:23
5/6 anonim válasza:
Hát nekem már eleve az fura ebben a videóban, hogy a continental bulldognak mindig! van farka. Az óangolról nem tudok nyilatkozni, de a videóban szereplő kutyáknál mindkettőnek tipikus angol bulldog "farka" van.
Ettől függetlenül sztem azért is nehéz földi halandónak a különbség tétel, mert ha simán ránézel tökugyanaz, a standardet ha elolvasod is alig látsz különbséget.
6/6 Juli_26 válasza:
Szia! Ha még aktuális a kérdés, van egy oldal, ahol leírják a különböző fajtákat, amiket az angol bulldogból tenyésztettek ki. Tenyésztők nem nagyon vannak még Magyarországon, érdemes kiállításokra ellátogatni szerintem, ha meg akarod ismerni a fajtákat. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!