8 hónapos kutyának felnött táp?
Sziasztok.
Találtam egy tápot és a felnőtt verziója sokkal olcsóbb.
és van egy kölyök verziója is:
szerintetek lenne valami baj ha a felnöttet kapná? összetevőknél nem látok nagyon különbséget.
a fehérje eltérés tökre lényegtelen, hiszen mind a kettő ideális felnőttnek és kölyöknek egyaránt. Főleg mivel a fehérje minősége a hal miatt bőven jobb összetételű mintha valami szárnyas fehérje lenne.
Az ásványi anyagos részt benéztem elég durván valóban. Így akkor kénytelen leszek kétezret rátenni az összegre. tudom, fillérbszó vagyok :D
Persze de az a feherje mennyiseg kb annyit erhet ha nem tobbet mint egy csirkes tap 30-32%os feherjeje mivel a hal feherje aminosav bazisanak egymashoz viszonyitott erteke sokkal kedvezobb. Sokkal jobban szivodik fel.
Mindenesetre mar megrendeltem a kolyoktapot. Meglepoen jo tapnak nez ki osszetevok alapjan. Ar ertek alapjan sztem odaveri az osszes hasonlo arszegmensu tapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!