Honnan látnánk így, neten keresztül, hogy vékony-e?
A "sztefi"k igen sokféle képen néznek ki . Főleg, ha nem tenyésztőtől erednek.
Ha egy kutya 5 hónapos, az nem azt jelenti, hogy minden 5 hónapos "sztefi" pont akkora, ugyanolyan csontozatú, stb.
Az amerikai staffordshire terrier kifejlett korában van 20-27 kiló körül.
Szép keveréket vettél
Először is így látatlanban megmondani nehéz. Viszont így sztem még sok is hogy 5 hónapos. Ha vékonynak látod akkor valószínüleg van egy szép keveréked. Mert 5 hónaposan kisebbnek kellene lennie vagy az etetéssel vannak gondok.
A felnőtt súlyuk: Nőstény: 28–40 kg, Hím: 28–40 kg
Ehhez képest szerintem sok, főleg ha vékonynak látod. De ha kiraksz egy képet akkor tudunk biztosat mondani.
Van törzskönyv? Mert ha nincs akkor sose lesz belőle igazi staff.
A kutyád keverék mivolta már abból nyilvánvalóan kiderül, hogy "sztefi"-ként nevezed meg a fajtáját.
(Aki törzskönyves kutyát vesz, feltételezem le tudja helyesen írni a kutya fajtanevet, és nem pedig hallás után fonetikusan. :D)
Szerintem neked legfeljebb staff-dán dog keveréked lehet, ha már 5 hónaposan is egy kifejlett staffordshire súlyát nyomja.
A torzskonyves amstaffom vekonyan volt 27 kg 7 honaposan. Most 10 honaposan 31 kg. Ezek szerint XL meretut sikerul bevasarolnom. Nem baj ,ugyis a dogo canario vagy cane corso volt a masik opcio vasarlas elott.
Kerdezo,tobb fajta tenyeszet van. Vannak szelesebbek,vastagabb csontozatuak meg vekonyabbak. Ha nem latszik ki a bordaja ( nem lehet megszamolni) ,akkor nem alultaplalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!