Honnan fogadják örökbe kiskutyát?
Budapesten és Pest megyében több menhely és fajtamentő egyesület is van. Rex, Noé, Zöld menedék, Spitz fajtamentés, Border Collie fajtamentés, Vigyél Haza Alapítvány, van menhely Budaörsön, Ürömön, Csömörön... stb.
Szerintem a többi helyen is találsz, google kidobja.
De hogy hol épp milyen gazdikereső kutyák vannak, azt nem tudom, annak már te is utána tudsz járni. :-)
Sok menhely elég hajmeresztő feltételeket szab, és a kákán is csomót keres:( - az Illatos úton normálisak, ők tényleg ki akarják adni a kutyákat. De én a neten találtam hirdetést (kutyám és macskám is így lett). Nyilván nem úgy ment, hogy elhatároztam magam, és rögtön meglett a "nagy szerelem". Legkevesebb ideig a macskám után nézelődtem, őt 2 hónapig kerestem. De csak őt mentem el megnézni, és tudtam, hogy ő lesz az. A kutyám esetében is ez volt a helyzet, ő volt az első, aki miatt telefonáltam, de rengeteg hirdetést láttam.
Ha nem ragaszkodsz a kölyökhöz, az Állatorvosi Egyetemen is mindig vannak gazdikereső beaglek (teljesen egészségesek). Ők már 2-4 évesek, de kézhez szokottak, szelídek, és ha onnan hozol, akkor az egyetem ki tud hozni egy laborból egy másikat - és az egyetem is szívesen adja.
Kecskeméten is van menhely. A neten meg is nézheted, hogy milyen kutyusok vannak ott.
A szomszédomék is onnan fogadtak örökbe, kb. egy éve, és azt mondták, hogy normálisak voltak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!