Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kombinált oltás után lehet...

Kombinált oltás után lehet bágyadt a kutya?

Figyelt kérdés
Étvágya van, csak nem túl aktív, alszik, a séta lassabban ment. Ő hét és fél éves, nagytestű, de eddig minden kapta a kombináltat, meg sem érezte. Most meg aluszékony dél óta. Lehet "korral jár", és már jobban megérzi ha harcol az immunrendszerre?

2019. febr. 27. 19:58
 1/7 A kérdező kommentje:
*minden évben kapta a kombináltat...
2019. febr. 27. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
És milyen kombináltat kapott most? Olyat mint eddig? Mert elég sok fajta létezik.
2019. febr. 27. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Ugyanazt mint évek óta, plusz veszettség ellenit. A matrica ugyanaz.

Szerintem én kombinálom túl, de valóban kiütötte ma :(

2019. febr. 27. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:

A veszettség elleni ugyanolyan dátummal van mint tavaly február 07.-én. 2019. 05. 22. Gondolom az a lejárat.

Most évekig a hűtőben tárolják az oltóanyagot, mert átnézetem az oltásit. az előző vakcináknál bő egy év volt a lejárat mikor oltották.

2019. febr. 27. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de oda kell figyelni rá. Bármi rosszabbodás adódik oltás után vissza kell vinni a dokihoz.
2019. febr. 27. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaz nekem kölyök kutyám van, múlthéten kapott kombináltat és mondta a doki hogy 1-2 napig bágyadt lehet ne ijedjünk meg. Nálunk nem jött be pl. de szerintem kutya függő. Idős kutyust simán leverheti szerintem.
2019. márc. 3. 19:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt az oka. A lába fájt, diszpláziás, és időközönként rájön a fájdalom.
2019. márc. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!