Kölyök nem akarja enni a tápot?
A 6 hónapos kiskutyám nem akarja megenni egyszerűen a hipoallergén tápot. Halolajat kapott rá, a doki ajánlására. Lenyalogtja. Próbáltunk már kb mindent. Megmelegítettük, vizeztük, minden olyan praktika, amit online lehet olvasni sikertelenül lett tesztelve.
A kiéheztetés nem működik, mert hasfogó pasztát kap még 2 napig..
Nem az étvágyával van baj, mert minden mást enne.
Eliminációs diétàn van, visszatérő heveny hasmenés miatt.
A nyersetetést a gyomorgondok miatt nem ajànlja senki a környezetemben. Így csak a tàp evésére való rávétellel kapcsolatban kérek tanácsot,
Nekem nagyon finnyás kutyám van, száraztápot csak kézből, feladatért eszik, de ő amúgy nagyon feladatorientált kutya, sok esélyt nem látok arra, hogy ez a ti helyzetetekre megoldás lesz, de ezt még nem írtad, hogy próbáltátok volna, szóval egy próbát megér, hátha.
Drasztikus és körülményes megoldás, ha minden szakad szerintem az, hogy daráljátok le a tápot vagy törjétek össze, amilyen apróra csak tudjátok, szinte por állagúra és úgy keverjétek hozzá a halolajat, úgy talán nem tudja lenyalogatni.
Finnyás kutyával pontosan tudom, hogy milyen kínszenvedés a nem finom falatokat is eladni, 5-6 napot simán éhségsztrájkolnak, ami a ti esetetekben nem lehetséges, majd írd meg, hogy hogyan sikerült rávenni az evésre, remélem valami beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!