Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador kutyával kapcsolatos...

Labrador kutyával kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nekem is ilyen fajta kutyám van, most lesz egy éves szuka. sajnos van, hogy keveset tudok vele foglalkozni, de van, amit rögtön megtanult, és van amit nem tudok vele megtanítani. a többi kutyát is szereti, de játszani valahogy nehéz vele. Tapasztalatok ezzel a kutyafajtával kapcsolatban?
2010. júl. 2. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is labradorom van, ő 6hónapos. vele egyszerű játszani ő mindenkivel tud ügyesen, főleg focizni szeret:)

amelyik kutya jól lett szocializálva az szereti más kutyák társaságát.

a labrador egyébként nagyon okos kutya de néhány trükköt én sem tudok megtanítani neki. pl.: a pitizés... ez nem akar menni:)

2010. júl. 2. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
(6 hónaposan még ne is pitiztesd, nem elég erősek a csontjai és a gerince, h ilyen igénybevételnek kitedd)
2010. júl. 2. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Íme néhány oldal, ahol tájékozódni tudsz arról, mihez is kezdhetsz egy labival--- és le is fárad

www.workingretriever.hu

www.retrieversport.hu

www.retrievervadászkutya.hu

2010. júl. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!