Yorki lányt szerettem volna de fiút kaptam! Ti mit gondoltok erről? A többi lent!

Kösszi a válaszokat tudom megérdemlem a letolást az utolsó válaszolónak nagyon igaza van kösszi!!
és ő rendes tenyésztőtől van ugyanúgy drága pénzért csak ottláttuk hogy valami baj van vele és a tenyésztő is mondta hoy valószínű beteg!!! állatorvos is látta és azt mondta hogy minden rendben van vele

Hat elmondom, hogy nekem lany yorkim van es en sem tudok mindenfele kutyumutyut beleszerkeszteni a "hajaba", merthogy o nem szeretne. :D
Pedig vettem neki anno ilyen kis koves viragos csattot.
De nem egyszeruen el kellett fogadnom, hogy neki ez nem valo.
Ugy jatszik mint egy vaddiszno, es meg balesetveszelyes is lenne ha beletennem neki.
Beleteszem kirazza vagy addig fetreng amig ki nem jon.
Baratnomnek fiu Yorkija van, o szokott ilyen kis nyakkendot tenni neki.
De formara van nyirva.
Meg az enyem is.
Szerintem sokkal jobban is all nekik mint a hosszu szor.
En vettem neki egy Swarowsky koves nyakorvet.
Es ennyi a designunk.
Csak egy jo tanacs.
Ne babazz vele.
Attol, hogy cuki, attol meg kutya.
Persze igenyli kulonoseb otthon, hogy simi meg megy olbe minden, de ugy ertem ne kezeld ugy mint egy ember gyereket.
Es baratkoztasd mas kutyakal.
Szukseges, hogy kutya baratai legyenek.
Mert barmilyen kicsi is o egy kutya.
Beszoktatas kerdese, eloszor felni fog.
Aztan kesobb a par kilojaval megprobal majd fonokoskodni meg a 60 kg bordoi felett is :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!