Belgiumból mennyi lenne behozatni egy kutyát?
Legegyszerűbb, legolcsóbb és legjobb mód, ha kimész érte autóval. Így látod is , hogy mit veszel.
Vagy kirepülsz, és bérelsz kocsit, és azzal jössz haza.
Állatútlevél kell.
A kutyának csak az útlevélre/chipre és az összes oltásra van szüksége. Angliába például ha viszel kutyát, 3 hónaposnak kell lennie minimum és féreghajtó kell. Hogy Belgiumba ez kell-e, azt nem tudom de mindenre fel kell készülni.
Figyelj arra, hogy az oltási könyvben minden oltás be legyen írva. (Nővéremnek egyszer elfelejtette a doki beírni és újra be kellett adatni neki a határnál...)
Ha nem te hozod be, hanem behozod mondjuk telekocsi féle fuvarosokkal, akkor elég drága, 100 eurót is elkérhetnek. (Vicc hogy egy embert is annyiért szállítanak.)
A kérdésem Angliára vonatkozott, nem tudom mennyi eltérés van Belgium között, de gondoltam azt is leírtam hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!