Timido kérdése:
Jó, hogyha a 8 hetes kiskutyám így viszem ki pisilni?
Figyelt kérdés
hajnali 4
6 óra
9 óra
12 óra
15 óra
18 óra
és valamikor 10 környékén utoljára
aztán alvás van, teljesen hajnali 4 ig.
Csak kintre szeretném szoktatni, az udvarra. Bent helyet sem jelöltem neki ki.
Így jó lesz a " napirend " ? és amikor eszik, az mindig a pisi-kaki séta után lesz.
2010. júl. 1. 23:17
1/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leírni, hoyg nem kistestű, hanem vizsla nagyságú, és alkatú
2010. júl. 1. 23:23
2/4 anonim 

válasza:

Most meg egy darabig jo, de lassan csokkenteni kell a kijarasok szamat. Majd ugyis erezni fogod, hogy mikor es mennyire.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze én is úgy gondoltam, hogy majd idővel a déli kimenetelt elhagyom, és majd szépen húzom szét a kijárások időpontját, hogy azért ne legyen hirtelen nagy változás, hanem folyamatosan csökkentem. Hiszen nem mindig lesz ilyen sok időm levinni őt ennyi alkalomkor :)
2010. júl. 1. 23:38
4/4 anonim 

válasza:

én így szoktam, és hatásos is, szerintem te is szűkíthetnéd
6 óra
11 óra
14 óra
17 óra
20 óra
22 óra
mondjuk az enyém spitz, szóval kistestű, de még van hogy ígyse nagyon akar pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!