Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nem tudok a hét minden...

Ha nem tudok a hét minden napjára egy fix időpontrendszert kialakítani a levitelre, csak pár órás eltérésekkel az nagy gond egy felnőtt kutya számára?

Figyelt kérdés

Egyik rokonnál gyermek született, így nincs már elég idejük a 7 éves mopsz kutyusukkal törődni bármennyire is szeretnék, ezért akarták szerető gazdihoz juttatni, szóval így került hozzánk.

Nehéz kialakítani egy rendszert, mert hárman élünk együtt egy panelban. Egyik testvérem végzős gimnazista, másik pályakezdő, én szintén. Egyedül egyiküknek fix a munkaidő 8-fél5-ig. A gimnazista pedig van, hogy már 2 körül itthon van, van hogy csak fél5-kor. Én pedig utazó gyógypedagógusként dolgozom, a legtöbb esetben 8-kor már kezdek, és minimális szünetekkel 4-ig vannak óráim.Elég sok többlet órát vállaltam, de szerencsére akadnak az órarendemben 1-1,5 órás lyukak, amikor délután 1-fél3 időintervallumban valamikor le tudom vinni a kutyust, de ezután mennem kell tovább órát tartani. Annyiból szerencse hogy legalább a központban lakunk, így megoldható.

Az előző gazdiknál reggel volt egy séta, délután 3-kor és még egy este valamikor.

Nálunk most 4 van, ami úgy néz ki, hogy reggel, majd kora délután, este, majd még egy késő esti órában levisszük, csak ezek az időpontok nincsenek órára pontosan belőve.Ez okozhat-e gondot?

2019. febr. 22. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Pár órás intervallumot kibírnak. Reggel kell egy séta, hogy elvégezze a dolgát (ez lehet rövid is), utána délután egy nagyobb, de hogy ez 3-kor vagy 7-kor van és az egyik nap ekkor a másik akkor megszokja.
2019. febr. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!