Szerintetek mi legyen a fiú yorki kutyusom neve? Nem szeretnék hagyományos nevet hanem valami különlegeset.
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:06
12/25 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj a Wombat-tal...
13/25 A kérdező kommentje:
csak annyi baj van a wombattal, h nemteccik:D ennyi:D de azért köszi:)(K)
2010. júl. 1. 22:41
14/25 anonim válasza:
22:32es vagyok.. még pár név eszembe jutott.
Johnny, Bobi, Joker, Jim Beam, Lucky, Rafaello (Rafi), Larry, Maszat, Mex, Teddy, Snoopy, Félix, Fidó, Artúr, Zserbó, Yoda, Tayson, Szem... na ezek közül valamelyik?:) vagy az előzök amiket előtte írtam?:)
15/25 A kérdező kommentje:
köszi:) a teddy az tetszik:)(K)(L)
2010. júl. 1. 23:01
16/25 anonim válasza:
Jaj nagyon örülök, hogy végre egy nevet tudtam írni ami valakinek tetszik:) (sok más kérdéshez is írtam már neveket) és sok boldogságot a kutyudhoz:)
18/25 anonim válasza:
Kevin
az én yorkiman is ez a neve :D
19/25 anonim válasza:
én a Pepét adnám :) vagy tesóm barátnőjének a yorkieja Ajax. de tényleg a kutyanévnaptárba sok név közül választhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!