Ha a kutyád beszélni tudna, mi lenne rólad a véleménye, mint gazdáról?
Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 14:52
1/7 anonim válasza:
Mivel a lehető legönzetlenebb teteremtména világon a kutya csupa pozitívat mondana. Biztosan nehezményezi, hogy reggel elmegyek és csak délután megyek haza, de szerintem értékeli azt a 2000négyzetméternyi füvet ahol azt csinál anit akar. Én örűlnék neki, ha beszélne, ha fáj valami legalább el tudná mondani,hogy segíthessek neki.
2/7 anonim válasza:
100% hogy elmondanák, mennyire szeretnek.Mert folyamatosan ezt mutatják felém, mindenféle módon.Én is imádom őket.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok:az enyémek is biztos azt mondanák, legyek otthon egész nap, ne menjek dolgozni.
Ha csak 10 percre elszaladok valahova is ugyanúgy örülnek mikor hazamegyek,mint mikor egész napos munka után meglátnak.
4/7 anonim válasza:
Miért járkál egyfolytában előttem ez a csávó? (lehet lepontozni, lesz@rom.)
5/7 anonim válasza:
Tudott beszélni, nem szavakkal, de értettük, éreztük egymás minden rezdülését :) , szóval bár nem vagyok tökéletes, valószínűleg mondani sem mondott volna rosszat, már nincs sajnos.
6/7 anonim válasza:
Már megint jön, már megint gyimál, hogy lehetne láthatatlanná válni picit? Jobb, vinne sétálni már, mert "idő" van.😂
7/7 anonim válasza:
Ha beszélni tudna leintene egy autót bemenne a munka helyemre és közölné hogy ez nem mehet így tovább hogy egész napra elmegyek. Tehát van had jöhesen velem vagy ne is kelljen bemenne 😂 kicsit nehezen viseli mikor dolgozni megyek mer máshova szinte mindig jöhet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!