Eltemetnetek a kutyatokat a sajat kertetekbe?
Köszönöm szépen! Részvétem a kutyusaitok miatt, nem hittem, hogy ilyen nehéz lesz! Olyan hirtelen ment el.:(
Valóban, nem sírkőre gondoltam, jelenleg kövek vannak rajta, én pedig szerettem volna egy valamilyen fa deszkára valami kis feliratot írni pirográfiával.
De a fa ültetés nagyon megtetszett, lehet ezt fogom csinálni! Így ott lesz mindig emlékül, és nem úgy fog rajta az idő.
2-es mennyi butaságot összehordasz!
Évente 50kg meghalt állat teteme eltemethető saját kertben hivatalosan.Mondjuk nem mindegy, hova.
Kérdező, mi a baj vele?Sajnálod, és ha látod a sírját nem tudsz belenyugodni hogy meghalt? Még ezt meg is értem.
Lehet kisállat temetőbe vinni, de sokba kerül.Meg ott élt, ott nyugodjon.
Az én kis állataim is a kertünk végében nyugszanak.Nincs sírkő,be van füvesítve a sírjuk, és körbe van ültetve szép bokrokkal, középen ők.Én is látom őket, de jó mert itt vannak velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!