Eltemetnetek a kutyatokat a sajat kertetekbe?
El lehet régen is csinálták.
De a hatóság ne nagyon tudjon róla.
(Közegészségügyileg tilos.)
(Meg amúgy ha sírt ésol a szomszédok nem fogják tudni hogy kutyának és kihívhatják rád a rendőröket, gondolván agyoncsaptál valakit.
Igen, szinte az összes állatunk a hátsó kertben vannak eltemetve.
Még mindig jobb mint kidobni a kukába, vagy dögkútba..
Mi nem sírkövet, hanem kis fa keresztet csináltunk nekik 2 botból, ami elég hamar elkorhad\lebomlik.
Még is mi mást tudsz csinálni velük?
Mi ezzel a problémád? Az én kutyám is a kertemben nyugszik. Van emlékhelye, szép sziklakerttel. Nem egy temetői sírkő.
Nem értem mi ezzel a gondod.
Hogy lenne már tilos? Magánterületen évente legfeljebb 50 kg össztömegű háziállatot lehet elföldelni, a vonatkozó közegészségügyi, talaj- és vízvédelmi előírások figyelembe vétele mellett.
Miért kell olyanokat írogatni, amiről fogalmunk sincs?
És igen, kutyámat és macskámat is temettem el a kertünkben. Sírkövet nem állítottam, de tudom, hol vannak. Kutyám teste fölé fűzfát ültettem.
Mi is itthon temettük el a kutyánk / macskánk. Szerintem ez a legtermészetesebb dolog a világon. (Egyébként teljesen legális, csak a talajvíz szintjét kell figyelembe venni - én 100 kg tömeghatárról tudok, de ez részletkérdés.)
A sírkő már más kérdés, én nem csináltam volna, mi virágágyakat alakítottunk ki a sírok felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!