Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eltemetnetek a kutyatokat a...

Eltemetnetek a kutyatokat a sajat kertetekbe?

Figyelt kérdés
Anyam ezt tette. Ide temette el a kertunkbe. Van neki sirkove, de nem tudom, mennyire jo ez igy. Ha majdnem mindennap latom.(hatul van a kertben, szoval csak akkor latom, ha hatra megyek, de azert megis) Szerintem nem ide kellett volna, de nem tudom. Jo ez igy?
2019. febr. 21. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Ja.
2019. febr. 21. 19:10
 2/15 EagleHUN ***** válasza:
18%

El lehet régen is csinálták.

De a hatóság ne nagyon tudjon róla.

(Közegészségügyileg tilos.)

(Meg amúgy ha sírt ésol a szomszédok nem fogják tudni hogy kutyának és kihívhatják rád a rendőröket, gondolván agyoncsaptál valakit.

2019. febr. 21. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szinte az összes állatunk a hátsó kertben vannak eltemetve.

Még mindig jobb mint kidobni a kukába, vagy dögkútba..

Mi nem sírkövet, hanem kis fa keresztet csináltunk nekik 2 botból, ami elég hamar elkorhad\lebomlik.

Még is mi mást tudsz csinálni velük?

2019. febr. 21. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezzel a problémád? Az én kutyám is a kertemben nyugszik. Van emlékhelye, szép sziklakerttel. Nem egy temetői sírkő.

Nem értem mi ezzel a gondod.

2019. febr. 21. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Nekem ugyan macskáim voltak, nem kutyáim, de mind itt nyugszanak a kertben.
2019. febr. 21. 19:23
 6/15 Metionin ***** válasza:
82%
Igen, de sírkövet nem csinálnék, hanem fát ültetnék fölé emlékül.
2019. febr. 21. 19:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, huszonév alatt, amióta itt lakunk, 4 kutyus ment el és lett eltemetve a kertbe. Elképzelhetetlen volt számunkra, hogy csak valahova kidobjuk vagy a dögkútba vigyük, hogy aztán táp legyen belőlük, ha egyszer megvolt rá a lehetőségünk, hogy itt lehessen a végső nyughelyük, ahol életük nagy részét töltötték. (Persze nyilván más lenne a helyzet, ha panelban élnénk)
2019. febr. 21. 19:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már tilos? Magánterületen évente legfeljebb 50 kg össztömegű háziállatot lehet elföldelni, a vonatkozó közegészségügyi, talaj- és vízvédelmi előírások figyelembe vétele mellett.

Miért kell olyanokat írogatni, amiről fogalmunk sincs?

És igen, kutyámat és macskámat is temettem el a kertünkben. Sírkövet nem állítottam, de tudom, hol vannak. Kutyám teste fölé fűzfát ültettem.

2019. febr. 21. 19:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is itthon temettük el a kutyánk / macskánk. Szerintem ez a legtermészetesebb dolog a világon. (Egyébként teljesen legális, csak a talajvíz szintjét kell figyelembe venni - én 100 kg tömeghatárról tudok, de ez részletkérdés.)

A sírkő már más kérdés, én nem csináltam volna, mi virágágyakat alakítottunk ki a sírok felett.

2019. febr. 21. 19:44
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk egy kutyus és egy macsek van eltemetve a kertünkben. A macsek sírjára sziklakert került virágokkal, a kutyuséra egy kis fa.
2019. febr. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!