Szerintetek ha eddig nem volt gond a tacskómmal, már túléli?
A patkány okos állat, és néha csapatban portyáznak. Ha látják, hogy az egyikük elpusztul a méregtől, akkor ők már soha többé nem fognak hozzányúlni, ami nehezebbé teszi a kiirtásukat.
Ha úgy látod, hogy patkányméreg evés után a kutyád jól van, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy így is van. Lehet, hogy pár nap múlva leírhatatlan kínok között fog elpusztulni, akkor pedig hiába rohansz vele orvoshoz. (bár szerintem akkor is a Gyakorira fogsz rohanni...)
Megpróbálhatod otthon kikúrálni, akár sámántáncot is lejthetsz körülötte, de ne sírj nekünk ha szegény elpusztul.
Ezek a szerek olyan elven hatnak, hogy vérzékenységet okoznak. Ennek az ellenszere a K vitamin.
Ha rögtön nem került dokihoz, amikor még a felszívódást meg lehetett volna előzni, akkor már a doki is csak K vitamint tud adni.
Ha azt kapja rendesen, akkor van esélye
Mi a kérdés, kiscsillag?
Bármit mondunk te lököd a saját szövegedet.
Attól még nemtörődöm "gazdi" vagy.
Én ezt még mindig nem hiszem el!
A barát állatorvos és nem javasolt legalább egy orvosi vizitet a kutyának? Vetted a fáradtságot hogy elvidd hozzá a kutyát? Ő mondta hogy megnézi vagy csak telefonos segítségből tolta a protokollt? Utóbbi esetben menten adja vissza a diplomáját, mert neki is a plüsskutya való. Mekkora felelőtlenség már vaktában lövöldözni az ő részéről is?
Nem az a kérdésed, hogy elvidd-e orvoshoz? Mégis mit vársz tőlünk, veregessünk vállba? Szerinted a gép elől mi a f.t tudunk neked mást mondani, ha már annyi eszed nincsen, hogy kutyatartó létedre az első dolog, hogy rongyolsz az orvoshoz, nem pedig ide irogatsz?
Az is biztos, hogy én nem orálisan adnám be neki, de én megtehetem, mégha nem is állatokkal foglalkozom! Megérdemelnéd, hogyha én is így látnálak el téged, mint te a kutyádat, csak nekem azért börtön járna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!