Milyen kutyafajtákat tudtok, amik kicsik maradnak? és amiből van fehér.
kedves utolsó válaszoló -.-":D miért, a feketének nem nő ugyanúgy a szőre?pff:D
jó én elvitetem levágatni, csak arra lennék kiváncsi hogy hova lehet vinni és mennyibe kerül kb.:)
nekem egy fehér, cuki, játékos, súlyilag könnyű kutyusra lenne szükségem :) olyan tipikus aranyos kutyusra:)
Plüss kutya?? :o)) Komolyabbat nem mernék a kezedbe adni - ha egy kutyának csak cukinak kell lennie az már régen rossz. Első ránézésre te leszel az a tipikus csaj, aki elkényezteti a kutyát, pórázról nem engedi el, más - pláne nagyobb - kutyákhoz nem mehet oda, ha az jön oda fölveszi, flexin rángatja maga mögött vagy épp kitépeti vele a karját, és a kutya-dolgokat hírből sem fogja ismerni. De cuuuukiii lesz! :o)
(én remélem a legjobban h nem lesz igazam....de sajnos akinek ilyen kutyája van 10ből 9 ilyen)
Semmi, ha kutyaként kezeled.
De van egy olyan érzésem, h te sem leszel az a bizonyos kivétel....
A pumival kapcsolatban pont erre akartam célozni. ;o)
Jó, neked legyen mondva. Legyél te a kivétel.
(de ezt akkor se felejtsd el amikor majd kapkodod ölbe a kiskutyát ha megláttok egy nagyobbat, illetve amikor a flexi végén lóg :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!