Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtákat tudtok,...

Milyen kutyafajtákat tudtok, amik kicsik maradnak? és amiből van fehér.

Figyelt kérdés
nem ilyen tacskóra vagy ilyesmire gondoltam...ami könnyű és pici :)
2010. júl. 1. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem a pumi ,,cukibb" de persze pumit nem cukiság miatt szokás venni. Sokkal jobban tetszik mint más hasonló fajták, lehet azért tetszik jobban, mert mégiscsak magyar fajta.
2010. júl. 1. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Neked sem szabad kutyát a kezedbe adni. Gondolom azért kell picinek lennie hogy beleférjen az öledbe meg a táskába. :@ De ha ennyire baj a szőrének a gondozása akkor miért akarsz fehér kutyát??
2010. júl. 1. 19:58
 13/20 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszoló -.-":D miért, a feketének nem nő ugyanúgy a szőre?pff:D

jó én elvitetem levágatni, csak arra lennék kiváncsi hogy hova lehet vinni és mennyibe kerül kb.:)

nekem egy fehér, cuki, játékos, súlyilag könnyű kutyusra lenne szükségem :) olyan tipikus aranyos kutyusra:)

2010. júl. 1. 20:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Plüss kutya?? :o)) Komolyabbat nem mernék a kezedbe adni - ha egy kutyának csak cukinak kell lennie az már régen rossz. Első ránézésre te leszel az a tipikus csaj, aki elkényezteti a kutyát, pórázról nem engedi el, más - pláne nagyobb - kutyákhoz nem mehet oda, ha az jön oda fölveszi, flexin rángatja maga mögött vagy épp kitépeti vele a karját, és a kutya-dolgokat hírből sem fogja ismerni. De cuuuukiii lesz! :o)

(én remélem a legjobban h nem lesz igazam....de sajnos akinek ilyen kutyája van 10ből 9 ilyen)

2010. júl. 1. 20:22
 15/20 A kérdező kommentje:
miért mi van akkor ha cuki pici fehér kutyust szeretnék?
2010. júl. 1. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, ha kutyaként kezeled.

De van egy olyan érzésem, h te sem leszel az a bizonyos kivétel....

2010. júl. 1. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
akik a pumi neveléséről vitáztak: nyilván aki kicsi fehér cuki kutyát keres, ott a nevelés nem kerül szóba. Legalábbis kutyaszinten nem. Egykét rászólás, rákiabálás, elfenekelés beleférhet, de a kutyának fogalma se lesz h mi van.
2010. júl. 1. 21:28
 18/20 A kérdező kommentje:
hát akkor a kedves válaszolókat felvilűágosítom, hogy volt egy alaszkai-malamut keverékem. nem volt okos kutya de megtanítottam mindenre és hallgatott is rám. Most pedig van egy macskám, amit amikor idehoztunk olyan vad volt, hogy ha a közelébe mentem, elfutott...és egyszer befogtam, simogattam tanítgattam és azóta is hallgat rám, illetve olyan szelíd hogy mindenki csak csodálkozik rajt.
2010. júl. 1. 21:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vad volt, hogy elfutott. Ez igen!
2010. júl. 1. 21:38
 20/20 anonim ***** válasza:

A pumival kapcsolatban pont erre akartam célozni. ;o)

Jó, neked legyen mondva. Legyél te a kivétel.

(de ezt akkor se felejtsd el amikor majd kapkodod ölbe a kiskutyát ha megláttok egy nagyobbat, illetve amikor a flexi végén lóg :o))

2010. júl. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!