Milyen kutyafajtákat tudtok, amik kicsik maradnak? és amiből van fehér.
Figyelt kérdés
nem ilyen tacskóra vagy ilyesmire gondoltam...ami könnyű és pici :)2010. júl. 1. 17:27
1/20 A kérdező kommentje:
hja és ha lehet nem tüsis szőrű:)
2010. júl. 1. 17:30
2/20 anonim válasza:
West highland white terrier, Bichon bolognese, Bichon frisé, Bichon havanese, törpe uszkár. Ennyi jutott hirtelen eszembe, biztos van több is.
4/20 anonim válasza:
Egy fehér pumi.
Rendkívül helyes kis kutya de azért nem nagyon mini méretű . Igaz, kicsit örökmozgó
5/20 anonim válasza:
van fehér chivava is és az tényleg pici :)
6/20 A kérdező kommentje:
bichon frisének milyen gyakrak kell vágatni a szőrét, mennyibe kerül és hol lehet? vagy kell neki egyáltalán? vagy az ilyen kutyáknak kell vágatni a szőrüketg? mert jobb lenne olyan aminek nem kell
2010. júl. 1. 17:37
7/20 anonim válasza:
Például West Hingland White Terrier /Westi/ ez szerintem elég kis termetű. /mondjuk a yorkshire terrier egyértelmű, hogy kissebb. vagy a csivava, vagy ami nagyon aranyos: Mini Bolognese/
Remélem segítettem.:)
8/20 anonim válasza:
Dantes: pumit sosem ajánlanék egy olyan embernek akinek "fehér, kicsi, könnyű" -> cuki kutya kell....
9/20 anonim válasza:
Én a könnyű alatt azt hittem a súlyra vonatkozik, és hát súlyát tekintve a pumi könnyű.
De ha a kutya jelleméről van szó, akkor igazad van.
10/20 anonim válasza:
Nem, én arra gondoltam, h akinek pusztán kinézetbeli elvárásai vannak egy kutyával, annak egy pumi sok lenne :oP
Azért egy bischont százszor könnyebb nevelni mint egy pumit...ráadásul a (legtöbb ember szerint) a bischon cukibb mint a pumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!