Szerintetek a kettő kutyát össze merjem engedni?
Sziasztok van egy egy éves Mini csivavám imádnivaló!
Utóbbi években mindig colt nagy kutya a háznál leginkább doberman de sajnos idős volt már így el kellett tőle köszönni utána jött a kis csivava.
Most egy év után úgy döntöttünk szeretnénk újra egy nagyobb kutyát és pont egy nagyon jó ismerosnel születtek vizsla kiskutyák!
Tudom hogy ezek Vadász kutyák kicsit azért is esett a választás erre Mert nagyon sok a kóbor macska nálunk.
Viszont felek hogy a kiskutyámat is zsákmány ak nézné. :(
Valakinek valamilyen tapasztalata ? Tanács ? Ötlet ?
Vagy amint eltudom hozni a kis vizslát egyből próbáljam meg őket össze szoktatni ? Ha igen akkor hogyan ? Ha nem akkor meg tartsam oket külön helységben ? Valaszokat előre is köszönöm szépen !
Előző néhány válaszolónak írnám, hogy nekem is van macskám, de kutyám azért lett, mert elegem lett abból, hogy a kóbor+ gazdis macskák bejárnak a kertembe, hozzák a kullancsokat, meg a fülrühességet, telekakilják a veteményesemet, ill. lepisilik a kerti székeket.
A kutyám nem öl macskát, de folyamatosan járőrözik és ha egy macsek arra vetemedne, hogy átlépi a telekhatárt, azonnal kikergeti. A macskáknak ettől semmi bántódása nem esik. Gondolom a kérdezőnek is kb. ennyi a célja.
Köszönöm szépen a valaszokat !
Egy dolgot szeretnek tisztázni azokkal akik egyből arra gondolnak valami pszihopata állat gyilkos vagyok.
Több macskánk is van! És mindegyik befogadott!
Itt arról van szo ezek a macskák régen a kert legalsó részén voltak enni is kaptak, de miota elhunyt a nagy kutyam felszoktak a bejárathoz és beszoknek a házba károkat okoznak elég kellemetlen.
Tavol tartási célból és egy új családtag miatt szeretnénk új kutyust . E mellett kikérem
Magamnak mert szerintem nem minden “gyilkos” szedné össze egy sérült macskát vinni el állatorvoshoz fizetne a busás költséget egy olyat állattá akihez semmi köze és meg be is fogadja mert három lába maradt szegenynek !
Köszönöm a jó kívánságokat hogy remelitek a kiskutyamnak baja lesz ! Nem
Vagytok különbek semmivel ha ilyet hivantok mert ezzel egy allat halálát kívánjatok
Kérdező! Nem kértem privát üzenetet, amiben gondolom legalizálni szeretnéd a macska gyilkolászást.
Nem olvastam el, olvasatlanul töröltem.Nem kell magyarázkodni, nincs semmi, amivel ki tudnád magad belőle dumálni.
Elég nagy szégyen hogy még vannak ilyen emberek mint te.Akik ahelyett hogy szerencsétlen macskákat felkarolnák, vagy legalábbis békén hagynák, képesek legyilkoltatni a kutyájukkal.Ez legyen életed legnagyobb öröme, ha nem lesznek körülötted kóbor cicák!
Egy sok kóbor cicát és kóbor kutyát befogadó,és gazdát kereső állatvédő
Amikor volt felnőtt és kölyök a háznál, csak akkor találkozhattak, mikor a kölyöknek meglett minden oltása (kb 3 hónapos kor). Nálunk viszont pont fordított volt a méret-arány, de néha így is rá kellett szóllni a kölyökre, hogy hagyja békén a felnőtet.
Ha a csivid szocializált simán összeengedheted őket, csak ha majd látod, hogy túl sok neki a vizsla, állítsd le a kölyköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!