Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyámmal?

Mi lehet a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Van egy 11 éves yorkim,az lenne a gond hogy ha az udvaron van fél óránként visít egyet és elrohan.Aztán odajön hozzám és bele ül az ölembe.Nem értem mi van vele.nem csinált még ilyet.Segítsetek.
2010. júl. 1. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Állatorvos? Lehet, valami fájdalma van nem? Érdekes szituáció. Vagy nagyon fél valamitől, ha egyedül van kint.
2010. júl. 1. 10:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy látom senki sem akar segíteni:(
2010. júl. 1. 10:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nincs egyedül kint.Vele vagyok.De lehet hogy fél mostanában ha v.ki elmegy mellette akkor is így csinál.
2010. júl. 1. 10:57
 4/8 Akiteki ***** válasza:
Valamilyen fájdalma van. Vidd orvoshoz. Ebben a korban már bármi baja lehet.
2010. júl. 1. 10:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Az orvos már volt kint nem vett észre rajta semmit sőt még meg is kérdezte hogy a kombinált oltását meg kapta-e.Én nagyot mosolyogtam rajta,ő meg ledöbbent amikor meghallotta hogy nem kölyök kutya hanem már 11 éves:)Szép kis doki mondhatom!
2010. júl. 1. 11:04
 6/8 anonim válasza:
hát ez lehet valam pszichés dolog is. de amúgy a kombináltat nem csak kölykök kapják vagy akkor ezt nem értem hogy miért döbbent le :/
2010. júl. 1. 11:43
 7/8 A kérdező kommentje:
mert azt hitte rá hogy kölyök kutya
2010. júl. 1. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

De hogy visít fel? Valamire irányul a visítása (pl. kerítés, csiga a fűben, akármi), vagy ücsörög a fűben, és feljajdul, és azért fut el a kert végébe, mintegy menekülve a fájdalom elől, vagy mi?

Ez így nagyon kevés, amit leírtál.

2010. júl. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!